Tarpeeseen

2013_05050009

2013_05050001

2013_05050002

On hyvä herätä varhain, lähteä ulos varhain, tehdä yksi tietty lenkki, palata ja huomata että on edelleen aikaista. Tämä päivä on ollut sitä mitä tähän väliin tarvitsin. Liikuntaa, lepoa, terveellistä ruokaa. Kirjan lukemista terassilla, pyykkäystä, kynsien lakkausta. Muun muassa. (Ja ekat rusketusraidat!)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Tarpeeseen

  1. Hei – täällähän on erinäköistä kuin ennen! Jänskää!

    Minäkin haluaisin tulla vähän aamuvirkummaksi. Mutta tahmeasti sujuvat yritykset. Hulluinta on se, että yleensä olen ns. hyvä nukahtaja ja nukkuja, mutta auta armias, jos päätän herätä tavallista aikaisemmin. Rupean stressaamaan sitä aikaista herätystä niin, ettei tuu uni silmään.

    Olisin yöpöllö luonnostani, mutta ne rytmit ja touhut eivät istu tähän kerrostaloelämään ja työ/koulurytmeihin. Siksi etsisin aamuista tuota maagista, varastettua aikaa, jota ei lasketa päivään. Ihan kuin saisi hujattua tikittävää kelloa, kuluvia päiviä. Sitä tunnetta kaipaan.

    Lempi Sveitsistä

  2. Lempi: hiukan erilaista on, juu.
    Minä taidan kai sitten olla aamunvirkku. Ei ainakaan tarvi erikseen yrittää nousta aikaisin. Pöllöilyyn ei kyllä ole oikein mahdollisuuksia kerrostalossa/yhteiskunnan rytmejä seuratessa. Ikävää jos se olisi sinulle luontaisinta. Kai minulla on joku tarve ”hallita kaikkea” koska aamuisin kun on liikkeellä (ja jos ei ole muita) tuntuu että omistaisi kaiken.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s