Kaikki kuivuu

Pitää pestä kaikkea mahdollista tänään. Ulkona kuivuu niin ihanasti nyt. Teettekö tekin kuten minä: heitätte huoletta koneeseen sellaisetkin vaatteet joissa lukee ”ei vesipesua”? Aika usein  huomaan ettei niille tapahdu muuta kuin että puhdistuvat. Joskus tapahtuu muutakin mutta kai nyt vähän riskejä voi ottaa?

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Kaikki kuivuu

  1. Jep. Jos joku (ei ihan sikakallis) vesipesuton vaate on niin likainen, että se vaatii pesua niin en kyllä ala kiikuttaa pesulaa. Jos se selviää pesukoneesta, hyvä, jos ei niin eipä sitä likaisena kuitenkaan voisi käyttää. 😉 Lisäksi mä elän muutenkin vaarallisesti ja uskn pesuohjeita oikeastaan pääosin vain villan ja silkin ja ulkovaatteiden kohdalla. Melkein kaikki muu päätyy kuudenkympin pesuun, koska eipä niistä tahdo sitä kylmemmässä raikkaita tulla…

  2. Mä en kyllä uskalla, ainakaan sitä lempijakkuani joka just nyt pitäisi viedä pesulaan….Harmittais tosissaan jos menisi pilalle.

  3. Riikka: väitän että mulle on kokeilujen myötä kehittynyt aika hyvä silmä tässä suhteessa…että osaan arvioida uskaltaako vai ei. Eikä ole mitään katastrofia tullut kuin ehkä kerran pari (eikä kai kovin pahoista jutusta ole kyse kun en edes muista enää mitä tapahtui ja mille, on vaan sellainen olo että jotakin on joskus kutistunut tai venähtänyt tai jotain)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s