Melkein jo ohi

2013_05050017

Puissa on vaaleanpunaiset kukat – niissä joissa vielä on. Nopeaan käy a) aukeaminen b) kukoistaminen c) tipahtaminen.Pitää olla tarkkana kaiken aikaa etteivät kevään ihanuudet mene ohi.

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Melkein jo ohi

  1. Täällä ei ole vielä alkanut mutta mietin jo miten nopeasti kevät ja sen vaalea vihreys taas kuitenkin menee….

  2. Täällä satoi tänä vuonna just pahimmoilleen. Magnolian kukat ehti hädi tuskin aueta, kun jo lojuivat ruskeatäpläisinä lätäköissä. Onneksi sentään ”minkä-lie-koristekirsikan” kukat jaksavat kukoistaa tuossa lähipuistossa. Ja monissa eri sävyissä vielä. Käyn joka päivä niitä ihailemassa. Ja kun hyvin sattuu, saan samalla korvat täyteen rupikonnakuoron kurnutuksia. Varsinainen kipparikvartetti lumpeenlehtien seassa…

  3. Amsterdamissa on pikkuhiljaa alkaneet pinkit kukat vaihtaa väriä ruskeaksi ja putoilla maahan. Ensimmäistä kevättään Euroopassa asuvalle tämä oli aika järkytys; eikö tämä ihanat pinkit ja keltaiset puut pysykään täällä läpi kesän? Mitä tulee tilalle? Juuri tänäaamuna lenkiltä tullessani köllähdin puistoon venyttelemään ja huomasin että vaaleanpunainen puu ei olekaan enää vaaleanpunainen, eikä viimelenkistä ole aikaa kuin ehkä viikko! Nopeasti se käy. Pitänee alkaa ulkoilla päivittäin.

  4. Lempi: tuo taisi tapahtua täällä viime keväänä ellen väärin muista. Mutta hei, kuulostaapa hienolta kipparikvartetti!

    Mira: hyvä syy ulkoilla päivittäin….ja kohta saat tietää mitÄ tulee kukkien tilalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s