Nyt kysytään sitkeyttä

IMG_8575

2011_11270002

Kylmää ja kosteaa edelleen. Aamuisin bussissa näkyy villapipoja. Ympärilläni on kaikkialla ihmisiä taudin eri vaiheissa. Nyt kysytään sitkeyttä ja uskoa auringon paluuseen.

Pääsen pienelle matkalle ja häihin viikonloppuna! Ette usko miten ilolla lähden!

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt kysytään sitkeyttä

  1. Mahtavaa, matka tulee siis juuri tarpeeseen ja häät ovat ihana syy juhlia. Olen ikuinen romantikko ja onkin vähän harmi kun kutsuja häihin satelee harvoin ( voidaan lukea ei koskaan!)
    Lapsena me pyöritimme veljien kanssa tuollaista maapalloa ( suomeksi tosin) ja sanoimme pallon vielä pyöriessä: minä muutan aikuisena asumaan tuonne! Haha, pahinta oli joutua merimieheksi ja päätyä atlantille. Kukaan ei halunnut sitä vaihtoehtoa, joo eikä napajäätiköitä.

  2. Sitkeyttä kysytään vielä tulevinakin päivinä, sillä illalla säätiedotusta katsoessani meteorologi mainitsi hyvin kylmän ilmamassan saapuvan sinne teidän läntiseen Euroopan kolkkaan -ja tulit heti mieleeni. Kylmää on ollut täälläkin, mutta sitten kesä tuli ihan ryminällä. Viime viikon alkupuolella vielä värjöteltiin toppatakissa, mutta nyt aurinko lämmittää ja kaikkialla on vihreää. Onneksi viikonlopuksi luvassa jonkinlaista pilkahdusta sinullekin. Mukavaa matkaa! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s