Vihdoin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iltapäivällä vihdoin lämpöisempää. Lähdin töistä hyvissä ajoin, bussin ikkunasta näin rupubaarin terassilla kyltin että nyt on Leffe -tuoppi tarjouksessa, 2+1 ilmainen = 2,90 €. Pöydät olivat täynnä ja vaikutti siltä että mainos oli mennyt perille.

Kansa näyttää sekoavan kesästä vähän kaikkialla, ainakin alussa. Lopussa se sekoaa siksi kun se on loppu.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Vihdoin

 1. Meillä on hellettä piisannut niin ettei oikein pihalle voi mennä. Hyvä, että sielläkin nyt lämpenee.
  Jotenkin tämä teksti pukkasi vähän naurattamaan. Toisaalta oikein kiva kun rupubaarejen terasseja ei ole silmissä, siellä kun sitä seonnutta väkeä varmasti istuu ilman paitaa kuten täällä Suomessa on tapana kaupungillakin kulkea…
  Mites, turha kai kysyäkään seotaanko siellä päin kulkemaan kovin paljaina kartsalla. Taidan olla konservatiivi tai mikä lie tiukkapipo, mutta jotenkin harmittaa kun ihmiset täällä on heti puolialasti kaikkialla. Biginit kuuluu rannalle minun mielestäni.

 2. Mä huokaisen myös syksyn tullen helpotuksesta, kun jengi alkaa laittaa edes jotain vaatteita päälle. Onkohan mustakin siis tullut Liivian tapaan mikä lie tiukkapipo. Kesä sen sijaan maistuisi minullekin, onnea lämmöistä sinne suuntaan, nimimerkillä ”huoneessani höyryää hengitys”

 3. Annelie:sulla kävi kenkä!

  Liivia: on kyllä aika harvinaista nähdä sellaisia puolialastomia joita tarkoitat. Ei kuulu minustakaan tietyt jutut kaupunkikuvaan tai julkisille paikoille, ehkä jonnekin rannalle.

  Martta: joidenkin mielestä se on kai tiukkapipoisuutta muttei minusta. Jokainen olkoon luonnonlapsi tai mitä lystää omassa rauhassaan mutta kyllä vaikkapa alaston miehen yläkroppa ei kuulu kadulle.
  Hengitys höyryää???hrr…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s