Nöyryysharjoituksia

2011_04160010

Puikoilla on alussa tummanharmaa Aidez -neuletakki, jonka puoli maailmaa tuntuu jo tehneen. Ja olenhan minäkin tehnyt, pari vuotta sitten tein tämän kuvassa olevan valkoisen. Lanka oli karmean pettymyksen tuottanut Cascade -jotakin, aivan karmeaa, nyppyyntyi, nukkaantui and so on aivan heti.

Takissa oli paljon haastetta ihmiselle joka ei ollut milloinkaan ennen tehnyt kovinkaan kummoisia palmikoita sun muita. Onnistuin kuitenkin ohjevideoiden ja neulesanastojen avulla ja voittajafiilis oli valtaisa kun takki oli valmis. Enkä voi sanoa että ”oli vihdoin valmis”, sillä alkuun päästyäni huomasin että kaikki on hyvin loogista ja yksinkertaista.

Mutta kaksi vuotta ilmeisesti pyyhkii päästä jo opittua ja tässä taas ollaan raivoten, purkaen, perheelle äyskien, taas uudelleen yrittämässä. Nousin tänään ennen seitsemää jotta saan rauhassa tajuta pari juttua…

Knit on an shut up.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Nöyryysharjoituksia

  1. Edellinen takkisi näyttää kuvassa tosi hienolta, mutta tsemppiä uuten koitokseen! Tosi harmi, että Cascade-kokemuksesi oli niin huono. Olikohan se Cascade 220:ta? Kenties ei kuitenkaan superwash-käsiteltyä versiota? Se saattaisi olla vähän kestävämpää. Minä olen tehnyt perus-cascadesta muutaman neuleen ja tykkäsin kyllä kovasti ainakin kutomistuntumasta. Nyppyyntymistäkin olen huomannut, mutta en mitään kauhean kammottavaa. Highland-villa kuitenkin on merinon tapaista pehmeää jo luonnostaan, joten äärettömän kulutuksenkestävää siitä ei kai saa millään ilveellä. Mistä langasta teet uutta versiota?

  2. Satu: ehkä kykenisit. Aattelin siksi kun en minäkään tiennyt kykeneväni ja nyt menee jo toinen eikä ole hankalaa.

    Tuija: tuossa se oli ihan uusi vielä. Nyppyyntyminen sun mun alkoi viikon päästä suunnilleen…
    En muista mitÄ Cascadea oli mutta parasta siinä oli mainitsemasi kutomistuntuma. Tooodella miellyttavää käsissä. Ei kuitenkaan minusta villatakkiin sopivaa mutta mitäs tein.
    Nyt teen Dropsin Nepalista. Hiukan liian ohutta mutta teen isomman ja toivon parasta. Eihän tää mitään superlaatua ole mutta ainakin halpaa – ja löytyi lÄheltä silloin kun kutomispakko iski lauantaina klo 12.20

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s