Kokopäiväjuhlintaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhlimme lauantaina mieheni pikkuveljen ja kahden toisen 40-vuotissyntymäpäiviä paikassa jonne en  muuten olisi kai tullut menneeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fort de Cormeilles  1800 -luvun lopulta on yksi suurimpia Pariisin alueen linnoituksia. Nykyään valitettavasti lähinnä rappiolla. Kunnostustöitä tehdään jatkuvasti ja niiden rahoittamiseksi paikkaa vuokrataan mm. elokuvien tekoa varten. Tarantinon Ingloriuos Basterds -leffa on osittain kuvattu täällä. Alueella voi myös järjestää juhlia tai muita tapahtumia. Kunhan kaikki tapahtuu ulkona.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhlat alkoivat lauantaiaamuna klo 8.30 aamiaisella. Sen jälkeen ammuskelimme toisiamme linnoituksen alueella laserpyssyillä. Minun suosikkipuuhaani oli väijyä tyhjissä taloissa ja ampua ikkunoista, tai kiivetä mäelle, kytätä puiden takana ja sitten iskeä kun vihollinen katseli toisaalle. En jaksa mitään ”hui kun pyssyt on kauheita” -lässytystä. Meillä oli tosi hauskaa, vanhat ukot kirmasivat henki vinkuen vihollista pakoon ja pikkutytöt tulittivat äitejään autiotalojen ikkunoista. Liikkuvaan kohteeseen osuminen ei ole aina ihan helppoa mutta minäkin onnistuin täräyttämään pois pelistä monta vastustajaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvatkaa oliko hyvää…! Lammas pyöri vartaassaan seitsemisen tuntia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan tullen piti jo hiukan kääriytyä viltteihin mutta niin vaan oltiin ulkona koko päivä aina keskiyöhön asti. Syötiin, juotiin, pidettiin olympialaiset, annettiin lahjoja, muisteltiin vanhoja eikä aina muistettu. Juhlat mahtavaan, tosin laittomaan ilotulitukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten pois!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Kokopäiväjuhlintaa

  1. Riikka; noita kanoja oli paljon. Hiippailivat siellä. Aika himmeän näköistä kun kana kiipeää rappusia.
    Juu, ei pönötyksen ripettäkään niissä juhlissa. Mitä nokkosiin tulee….niin mulla on kämmenet täynnä.Siellä kasvoi sitä kaikkialla ja sotaa leikkiessäni kaaduin pusikkoon…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s