Kuvia

2013_1004loka0004

2013_1004loka0010

2013_1004loka0016

Piti lähettää vanhemmilleni kuvia meistä. Kävin läpi arkistoja keväästä alkaen. Minulla on kyllä kuvia salaattilautasesta, puolitäydestä viinilasista, auringonlaskusta, hiekasta ja vedestä, sittten on paljon kuvia varjoista, omista jaloista, ohitsekiitävistä maisemista. Siitä, miten kukat nuokahtivat vaasiin, siitä, miltä näyttää uhkea varis aidalla.

Mutta meistä on kauhean vähän kuvia.

Tämän päivän kuvat ovat työmatkalta. Tykkään ottaa romun pikkukameran taskuun ja roiskia mitä sattuu. Kun katson niitä kotona, näen joskus muuta kuin luulin.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Kuvia

  1. Minunkin pitäisi varmaan ottaa kamera työmatkalle. Se voisi helpottaa. Tänään otin kahvin. Oikeassa mukissa, sellaisessa joka tuntui hyvältä kädessä. Ruuhka tuntui luksuksemmalta.

  2. Kuulostaa samalta kuin minun kuva arkistot…harvemmin kuvia itsestä tai meistä…kaikkea muuta kummaa kyllä löytyy. (no kun ne ”kummat” on usein aarteita mitä kaikki ei ymmärrä:-)

  3. Mirva: kiva kun kävit taas. Kamera on mukava olla mukana joskus. Siis sellaisissakin paikoissa ja tilanteissa joissa ei ole mitään ns.kuvattavaa. Ensiluulemalta.

    Anne: yksi juttu on että isompi poika varsinkin on sen ikäinen ettei tykkää olla kuvissa. Toki vähän luonnekysymyskin, mutta monet teinit kammmoavat kameraa. Ja itse olen aina kameran takana, ja kun olen edessä kuva on kummasti otettu (mieheni ei ole kovin lahjakas naissä jutuissa…pään puuttuminen on pikku juttu!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s