Anna meille meidän jokasyksyinen kaulahuivimme

tmp_20131010_2112281068927766

Aamulla kudon muutaman rivin jotta työ joutuisi. Kaulaliina-ajat eivät ole kaukana. Joka syksy kudon uuden kaulaliinan sellaisestä väristä, joka juuri silloin vihjaa minulle jotakin. Tietenkin minulla on ennestään harmaiden kutomusten armeija, ja niin saa ollakin. Kun tämä valmistuu, laitan vaatekeräykseen ainakin kaksi vanhaa kaulaliinaa. Pesen ne ensin, minusta se on kohteliasta. Toivon että ne saa joku joka todella tarvitsee. Syksyllä ja talvella me hemmotellut alamme vasta huomata ne kaikki joiden on kylmä.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Anna meille meidän jokasyksyinen kaulahuivimme

  1. Ihanaa kierrätystä. Ja tosiaan, minustakin tämä näyttää ihan toisenlaiselta väriltä kuin olen tottunut sinulla näkemään? Mutta eihän se mikään huono juttu ole todellakaan.

  2. Kirsi, joo, ihan uusi sävy mulle. En ole varma sopiiko se lainkaan mutta on sitä ainakin kiva ollut tehdä. Lämmittää silmien kautta.

    Kati, tuo on Dropsin alpakkaa, semmoinen jännä oranssi, hiukan harmahtava luonnonvalossa.

    Merja, niin, joskus saattaa huomata ettei muutos ja uudet asiat olekaan huonoja. Ja kun kyse on sentään vain kaulaliinan väristä, niin ”riskin” voi kyllä ottaa.

  3. Kerrotko ohjeen tuohon pyöreään kaulurihuiviin? Siis mikä koko puikot ja paljonko silmukoita ja minkä paksuinen lanka (sellainen jota saa täältä kaukaa Suomesta….)

  4. Anne: kuvassa se saattaa vaikuttaa pyöreältä mutta oikeasti se on kyllä aivan suora kaulahuivi. EhkÄ se hämää kun teen pyöröpuikoilla, mutta se on vaan siksi että noin ei toinen puikko koskaan ole kateissa! Lanka on Drops Alpacaa kuitenkin ja oikein kivaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s