Käydä jossakin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän käymässä jossakin, oli saatava ilmaa ja liikettä.  Sattui sopivasti että ulkona on kova tuuli, huomenna ehkä jo myrsky, varoittavat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiersimme puiston, menimme divariin. Aina voi mennä divariin. MIes etsi jotakin kummipojalleen (tapaamme ensi viikolla), minä löysin sen kivan Paris vs. New York -kuvakirjan, yhden romaanin ja japanin oppikirjan pojalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lihakset ovat vielä heikot, päähän koskee, yskä ei ole täysin loppunut. Olen silti paremman puolella. Taudin jälkeen tuntuu aina erityisen suloiselta olla ihan vaan terve.

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Käydä jossakin

 1. Kauniita nuo valkoiset marjat vihreän ja oranssin keskeltä. Minä en ole ollut kipeä, mutta ihan tarpeeksi neljän seinän sisällä kuitenkin, niin että pää on tullut pökkyläksi.
  Mun mies on Dublinissa keikalla ja myrskyä luvattu kovasti sinnekin. Täällä taas ihmeen lämmin keli, ja lumetkin onneksi menivät.

 2. Liivia, hirmu lämmintä ollut täälläkin, eilen parikymmentä astetta. ja mulla aivan liikaa päällä tänään, olen jotenkin ylivarovainen tän tautini kanssa. Sisälläolo tekee kyllä ihan puupäisen olon!Pakko tuulettaa pollaa, hengittää syvään.

 3. Oi. Äsken koitin taltuttaa feedlyni kaaoksen, ja huomasin sujauttaneeni piilomajan automaattisesti kansioon ”tutut”. Harvoin tulee mitään sanottua, mutta nytpä sanon: on ollut ihana lukea blogiasi vuodesta vuoteen, tästä blogista ja sinun sanoistasi on tullut minulle tuttava (mutta ihmisiin en osaakaan tutustua!). Kiitos!

 4. Kaija: kaikki kommentit ilahduttavat mutta sitten on näitä ihan erityisiä, kuten tämä sinun. On suuri kunnia tulla laitetuksi sanojensa vuoksi ”tutut” -kansioon. Toivon että olen tajunnut jossakin vaiheessa ilmaista blogiisi miten paljon ihailen kättesi töitä. Löydän niissä jotakin hyvin tuttua, niissä on sitä mitä haluaisin tehdä, mitä hiukan ennen (huokaus) teinkin, mutta missä sinä olet niin moninverroin lahjakkaampi. Ihailen sitä että sinulla on niin selkeä oma tyyli, ja että olet niin monta vuotta ollut sille uskollinen. Se on kaiken lisäksi näyttänyt jalostuneen koko ajan, joten bravo, olen ihan kade, mutta sillain positiivisella tavalla. Työsi inspiroivat aivan valtavasti.

  1. Nyt kyllä tuli niin hyvä mieli, että pitää varmaan alkaa muutenkin sanoa enemmän, eikä aina vain ajatella.

 5. Kaija, noin minäkin ajattelen. Yritän ehtiä, muistaa ja tajuta kertoa silloin kun jokin koskettaa, herättää ajattelemaan, inspiroi, tuntuu jossakin.

 6. Tauti yrittää täälläkin perheeseen, kurkun kautta, mutta toistaiseksi selvitty säikähdyksillä. Luonnon voimat sen sijaan mylläävät merta upeasti, hyvä että kumsaappaanvarret riittävät. Tykkään kyllä syksystä, opettaa nöyryyttä.

  Toivottavasti saat voimasi kerättyä pian ennalleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s