Vosges

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vosges oli sateinen, suku oli kovaääninen eikä viini totta vieköön loppunut. Pitkä viikonloppu luonnon keskellä, oikein oivallinen majatalo joka tarjosi niin herkullisen ruuan kuin kunnolliset sängytkin. Kuusimetsää, vuoristoa, vesiputouksia, pieniä järviä, juustontekijöitä, eläimiä laitumilla, lehtipuut parhaassa ruskassa.

Ja taas se hullu tunne kun näkee jonkun sellaisen, jota on pitänyt vauvana sylissä, ja joka nyt piilottaa finnejään kämmeneensä.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Vosges

  1. Hassua, kuvat tuntuvat Suomelta. Sanat sitten paljastaa toisen totuuden -vesiputouksia ja juustontekijöitä, ne on jo toisesta tarinasta.

  2. Minustakin otsikko oli ensin muka jotenkin ristiriidassa kuvien kanssa, mutta toisaalta nuo kuvathan ovat varsin paikattomia. Kiva tunnelma, ja viikonloppunne kuulostaa oi niin ihanan ranskalaiselta. 🙂
    Hullu tunne oli minullakin, kun katselin poikieni tarhakuvia. Vaikka ne nassikat ovat lähelläni päivittäin, en ollut tajunnutkaan miten ”isoilta” he jo näyttävät ennen kuin kuvat sen minulle kertoivat…

  3. Martta, ihan Suomesta menisi, sammal on samanlaista;)
    perhana mutta ostettiin mukaan ihanan haisevaa Munsteria.

    Kirsi: kerran yksi ihminen oli kauhean yllättynyt kun tajusi että Ranska on aika paljon muutakin kuin Pariisia…tai kaupunkeja, ylipäätään. Että peltoa, puskaa, sammalta ja mitä vaan löytyy, se on kyllä hiivatin monipuolinen maa maisemiltaan, niin upeaa luontoakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s