….

tmp_Screenshot_2013-10-25-20-27-51-1-493396393

Hiukan hukassa, paljon ajateltavaa. Asioita määritellään, niille etsitään nimeä. Ei pelkästään helppoa mutta erittäin positiivista.

Luen Kafka on the shore, nautin joka sivusta. Poika sanoo että alkaa ymmärtää japanin kielen logiikkaa. Toinen poika sanoo että tykkää kastua sateessa. Minä sanon molemmille että jaaha.

Minusta tuntuu että tarvitsen hiustenleikkuun, kunnollisen sateenvarjon ja taitoa olla jämäkämpi.

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”….

 1. Hiuksistani lähti juuri puolet pois, olo keveni kummasti. Muuten sitten tänne kaivattais sadepukua sekä hippasen rauhallisempaa otetta asioihin. Nyt mennään vähän liian tiukoin miettein. Niin ja selkärankaa myös, sellaista, mikä ohjaisi iltaisin pimeyteen lenkille. Sieltähän se rauhallisuus löytyisi, tiedän hyvin.

 2. Minulla ihan samat tarpeet, ainoastaan hiustenleikkuu hoidettu viikko sitten ja fiilis on heti niin paljon ryhdikkäämpi. Mutta tuo kaikki muu mitä teillä ilmassa, mielenkiintoista. Toivottavasti ajatuksille ja asioille löytyy aikanaan sopiva järjestys.

 3. Moi, minun hiukseni saisivat kasvaa, jotta niitä voisi sitten leikata taas. Kasvu on hidasta ja kituliasta, mikä on kovin tylsää.
  Sontsan löysin viime viikolla hurjan ison ja värikkään. Sille keksisi jos jonkinlaista käyttöä, jotta tarvittaessa voi myös kastua sateessa.

 4. Satu, sellaista selkärankaa mulla kyllä on että lenkille pääsen. Toissapäivänä oli niin kiva taas mennä, tulin töistä kuudelta, ruokakaupasta seitsemältä ja sitten lähdin kolmen vartin lenkille. ja paljon energisempänä sitten kotiin kokkailemaan.

  Kirsi, kaikki on kyllä ihan hyvin, tapahtuu vain paljon ja käydään läpi asioita jotka vievät energiaa. mutta tämä on hyväksi, eikä ole mistään dramaattisesta kyse.

  Anna, onnittelen sinua tätä kautta että pääsit opiskelemaan valokuvausta! Uusi blogikin sinulla.

 5. Minä en ole käynyt leikkauttamassa tukkaani varmaan kolmeen vuoteen. Se onkin venähtänyt mittaa valtavasti ja tunnen oloni enemmän minuksi kuin pitkiin aikoihin. Tosin stressi ja monta vuotta käyttämäni kortisoni vei päästä kaksi kolmasosaa hiuksia, joten ne eivät ole enää sellainen leijonanharjas kuin joskus olivat.

  Muutenkin omassa elämässä virtaa vahvat virrat. Sinun mietteesi kuulostavat sellaisilta, että sinunkin elämässä virtaa. Toivottavasti ei liian rankkoja asioita ole läpikäytävänä siellä. Iloa ja Valoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s