OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Järjestelmällisyydestä ja lajittelutaidosta on nyt hyötyä. Erottelen mustavalkoiset värillisistä. Negatiiveja, dioja, kehystettyjä ja ei, laatikot täynnä ihmisiä, maisemia, tilanteita. Erottelen aiheittain, aikakausittain, muita kriteerejä käyttäen. Valopöytään on hommattu kunnollinen lamppu. Minulla on työtuoli korkean pöydän ääressä, laatikoita pinoissa ja riveissä.

Puhdistan, järjestän ja jään tuon tuostakin tutkimaan yksityiskohtia suurennuslasilla. Silmiin koskee, mutta matka on mielenkiintoinen.

 

 

 

 

 

 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”

  1. Faija soitti juuri. Kuulemma jotain dioja on jäänyt 20 vuotta sitten jälkeeni. Mitähän mahtavat olla? Sen tietää sitten vajaan viikon päästä.

  2. Samppa: tuo on varmaan mielenkiintoista, kun jo sekin on että mulla on yhdessä kamerassa ollut puolitoista vuotta filmi sisällä, enkä muista yhtään mitä siellä voi olla.
    Nämä joita nyt käyn läpi ovat isäni ottamia. Niitä on 50-luvulta asti. Suuren osan olen nähnyt, mutta on paljon näkemätöntä. Tarkoitukseni on pitää näistä hyvää huolta ja harkitsen myös skannaamista sun muuta.

  3. Maria, joo, niitä juuri. Aina käydessäni olen ottanut ison satsin. Isä ei niille valitettavasti enää voi tehdä mitään, joten katsottiin että näin paras. On niissä kyllä hienoja ja tosi hassujakin. Musta pari ennen näkemätöntä ”Jukka”-otosta tullut jo vastaan. Tosi tyly lippis ja kaikki;)

  4. Ois muuten hienoa, jos voisit ehkä luopua muutamasta? Voisin tehdä jonkinlaisen pikku kollaasin meidän vierashuoneen seinälle…? Voisit säkin katsella sitä, kun joskus tulet siellä mammimaan ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s