Aamusta iltaan

Puoli kahdeksalta bussissa. Aivan täyttä, mies vastapäätä pitelee kirjaa muttei ole pysyä rivillä koska katselee naista vinosti oikealla puolellaan, kyllä minä huomaan. Radanvarren talot ovat kuin paperista leikattuja siluetteja, mies kääntää sivua vaikkei takuulla ole edellistäkään lukenut, silmänsä ovat edelleen naisessa jonka punaiset kynnet ovat kuin marjoja.

Me juutumme ruuhkaan, me juutumme aivan kaameaan ruuhkaan, bussikuski päästää kaikki ulos, ihmiset kävelevät kuin nautakarja toimistoihinsa, tulen miettineeksi mitä järkeä tässä on.

Tänä iltana näin ensimmäiset lumihiutaleet. Ne ovat kauniita, mutta muuten aika huono juttu täällä.

 

 

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Aamusta iltaan

  1. Lunta ja kylmää tuli tännekin. Minä pääsen onneksi enimmäkseen kävellen kaikkiin välttämättömiin paikkoihin. Mutta järki meinaa lähteä, kun tappelen keskimmäisen kanssa sopivasta vaatetuksesta. Toisaalta ajattelen, että jos on niin idiootti, että haluaa paleltua ja antaa kehossaan oleville talviviruksille vallan, niin olkoon sitten.

    Mutta kun nään, että tyyppi on lähdössä vähän jälkeen seitsemän bussipysäkille odottelemaan vaatetuksena joku hiutunut college-huppari niin…Onneksi sentään pitää pipoa ja sormikkaita. Hyvä, lämmin talvitakki on aina ”unohtunut” jonnekin – koululle, musiikkikoululle, kaverille. Eikä tietysti voi laittaa villapaitaa sinne hupparin alle, kun se näyttää ”paksulle ja tyhmälle”.

    Noin yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että jokainen päättäköön itse miten pukeutuu. Tämä talvipukeutuminen mun heikko kohta, josta yhä edelleen pulttaan.

  2. ”kyllä minä huomaan” sai nauramaan 🙂 Marraskuu on täälläkin, pimeää ja lumetonta. Kaipaan lumihiutaleita, sitä ensimmäistäkin!

  3. Lempi, poikasten talvipukeutuminen on meilläkin toisinaan ällistyttävää. Tosin hiukan eri tavalla kuin sinä kuvailet. 12 vee verhoutuu jo kun lämpötila on plus viis, silloin hakee paksut polvisukat ja pitkät kalsarit ja ylipäätään pukee kuin olisi menossa napajäätikölle. No kukin tavallaan ja eipä ainakaan kylmä tule.

    Pandice, juu, minä se huomaan salavilkuilijat, se on varma. Meillä talvi on pimeä mutta onneksi lyhyt, kestää ilman lumen tuomaa valoa…no, ainakin jotdn kuten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s