Alkulukujen yksinäisyys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole koskaan oikein osannut kertoa lukemistani kirjoista, en näkemistäni elokuvista. Nytkin sanon vain että suosittelen. Perustuu kirjaan joka on suomennettukin.

Rankka, liikuttava, kaunis, omituinen, surumielinen, mieleenjäävä, apea.

 

 

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Alkulukujen yksinäisyys

  1. Olen ihan samaa mieltä. Tuo on hieno kirja, sellainen joka vielä pidemmän aikaa lukemisesta kutkuttelee takaraivossa. Kaunis kirja kaikin puolin.

  2. kaimani, minä siis näin elokuvan, en ole lukenut kirjaa. Jotenkin en edes tahdo nyt kun on tämä filmikokemus. En halua alkaa vertailla. (uskon kuitenkin että kirja olisi kiinnostava….jospa sitten jos voin unohtaa elokuvan!)

    1. No niinpä onkin. 🙂 Mä kyllä suosittelen myös kirjaa. Ihan sen kielen takia. Mä olen oikeasti lukenut tosi harvoin yhtä kauniisti (käännettyä) tarinaa. Alkuperäiskielellä sen on pakko olla ihan suurenmoinen. Jotta suosittelen sitten, kun aika on haalistanut muistot elokuvasta. Miksi mä en muuten ole huomannut, että tuosta on tehty elokuva?

  3. Minä tykkäsin tästä kirjasta myös todella paljon – surullinen ja kaunis! Alunperin ihastuin kirjan nimeen, joka on mielestäni niin upea, että olen suorastaan kateellinen kirjailijalle ihan vain tuon nimen vuoksi.

    Terveisin Belgian-Aino pitkästä aikaa, jos vielä muistat (oltiin joskus aikojen alussa samoilla kaksikielisyys- yms. listoilla)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s