Kolmasosa takana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikävä vihreää ja varsinkin valoa.

Tammikuu näyttää taas tapansa mukaan olevan julma, tuulinen, kolea, harmaa ja surullinen. Tietenkään ei saisi arvottaa kuukausia, syyttää niitä yhtään mistään. Tammikuussa vaan en muistaakseni ole koskaan oikein osannut tuntea oloani hyväksi. Sitä on vielä noin kaksi kolmasosaa jäljellä.

Luen kolmatta kertaa Kaikki mitä rakastin. Ihan vaan sanojen vuoksi, tunnelman takia. Eilen divarissa filosofiaa käsittelevien kirjojen luona joku mies sanoi yksin ääneen: jos olisi paljon rahaa ostaisin nämä kaikki ja polttaisin. Käännyin katsomaan häntä, hän katsoi takaisin ja sanoi pardon.

 

 

 

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Kolmasosa takana

  1. Mulle tää on ensimmäinen vuosi jonka muistan jolloin en valita säästä. Ja vuosi jolloin tajuan muiden kyllästymisen vesisateeseen ja pimeyteen mutta mä en oo oikein edes huomannut sitä. En ole lumen enkä kylmän ystävä. Vesisade ei haittaa mutta kesä saisi puolestani jatkua aina.

    M

  2. Mia, säässä ei ole minunkaan makuuni ollut vikaa Brysselissä tänä talvena. Minä en kaipaa lunta muualle kuin Alpeille,noin kärjistettynä. Luin uudelleen mitä kirjoitin ja huomaan ettei se ole ihan totta juuri sään puolesta. Tässä se nähdään; sääkin näyttää ikävältä jos on pään sisällä harmaata.

  3. Amsterdamissa aurinko paistaa ja mullasta alkaa jo nousta vihreitä versoja. Muutama puu jopa kukkii! Ihmeellinen olo, vähän hämmentynyt vaikkakin onnellinen. Valoa tarvii ja rakastaa mutta samalla vähän jännittää josko takatalvi tuleekin helmikuussa ja vie kaikki versot pois.

  4. Minä taas rakastan tammikuuta, ehkä eniten talvikuukausista helmikuun lisäksi! Nuo välikuukaudet ilman lunta (tammi-helmikuun) puolin ja toisin ovat mulle ihan kammotusta.

    Tavallaan ymmärrän divarin miestä. Keksin paljonkin polttokelpoista filosofiaa, mutta kirjoja kylläkin aika vähän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s