Vahvistuu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eukalyptus viihtyy yläkerrassa valoisalla pöydällä. Ei aikaakaan kun voin siirtää sen taas ulos vahvistumaan. Haluaisin kasvattaa terassilla myös bambua. Se kasvaa nopeasti ja kestää melkein mitä vaan. Television luonto-ohjelmassa panda söi eilen bambua kilokaupalla. Minä vain katselisin, ehkä istuisin oksien varjossa ja olisin olevinani. Vaikka jossain kaukomailla. Odotan sitä että pyykit saa panna ulos kuivumaan.

Sain tänään rohkaisevan viestin joka saa minut toivomaan että minulla olisi enemmän tunteja käytössäni. Pitänee kehitellä ajatusta siitä miten tuntinsa käyttäisi paremmin.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Vahvistuu

 1. Minä sitten onnistuin saamaan eukalyptukseni hengettömäksi. Se oli ihan pieni, mutta en onnistunut sen kanssa. Sinun näyttää hienolta.

  Ai ai, minäkin haluaisin enemmän tunteja käyttööni. Se olisi niin luksusta. Pidän peukkuja toiveellesi.

 2. Satu, harmi sun eukalyptustasi. Tämä kasvatettiin ruukussa siemenistä, ja on sanottava että alku oli hyvin hidas mutta siitä se sitten lähti.

 3. kati

  jotenkin olen ihan varma siitä, että sinä ymmärrät ajan rajan, ja se taas auttaa sinua saamaan otteen ajasta. en osaa kuvitella sinua istumassa huonosti valmistetuissa kokouksissa tai istumassa autojonossa. aika on metka juttu. sitä ei pelkästään mene, vaan sitä myös tulee. joka hetki tulee se nimenomainen hetki lisää.

 4. Kuulostaa vaikealta kasvattaa Eukalyptys siemenistä. Olet joka tapauksessa onnistunut. Muta entäs takalalla oleva Pelargonia? miten sen kanssa teet keväällä? minulla sisällä viime vuotiset ja joka vuosi istutan ne versoista uudestaan mutta puolet epäonnistuu. Laitatko suoraan multaan vai miten teet?

  1. ei ei, kasvattaminen ei ole vaikeaa, se kasvaa ihan itse! Vika on minussa kun pidän kasvua hitaana.
   pelargonia sitten: meillä on muutama ruukku jotka yksinkertaisesti kannamme talvella sisään ja keväällä ulos. Ne ovat monta vuotta vanhoja. Niitä ei mitenkään istuteta uudelleen vaan ne ovat samassa ruukussa jota ehkä vaihdetaan isompaan tarvittaessa. Nuo ovat jotenkin aivan tosi sitkeitä ja kukkivat hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s