Nautintoja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raha on tehty käytettäväksi, sanoi 12 -vuotiaamme ja meni Alin kauppaan. Rahalla voi ostaa kaikkia juttuja joista voi nauttia, hän jatkoi kotiin palattuaan. Ei kannata säilyttää rahaa liian kauan, kuulin yhdestä pojasta jonka seteli oli aivan murentunut pieniksi paloiksi kun hän vaan säästi sitä aina, kuopuksemme valisti tunkiessaan samaan aikaan karkkeja, sipsejä ja jäätelöä suuhunsa.

Minulla on purjokeitto tulella.

Voi miten onnelliseksi tulin kun oli se raha millä ostin herkkuja, sanoi tämä yksi, mahaansa taputellen.

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Nautintoja

  1. Kylläpä 12.vuotias oli oikeassa. Raha on käyttämistä varten. Ihmettelen lottovoittajia, miten he selviävät rahojensa kanssa, niistä täytyy olla paljon päänvaivaa. En haluaisi ottaa sitä riskiä. Siksi en koskaan lottoa. Mutta kun joutuu katsomaan kilohintoja, ei sekään ole aina mukavaa.

  2. Heh, hän osaa nauttia elämästä! Minulla on täällä yksi saman ikäinen ja alkaa tuntua, että olen nähnyt jo jok’ikisen rihkamakaupan ja seisonut jok’ikisen ovenpielessä ja valunut hikeä ja nähnyt punaista nähdessäni mihin taas on rahaa törsätty (ja pitänyt suuni kiinni)…sen linjan olen ottanut, että omillaan tehköön mitä tekee. Siperia vielä opettaa:)

    1. Joo, noin määkin ajattelen. Ehkä rahan tuoma mahdollisuus pitää kokeilla että tajuaa että jos nyt käytän niin kahta kertaa ei samaa rahaa käytetä….

  3. Meillä on 12-vuotiaalla jo vähän harkintakykyä tullut rahojen kanssa mistä olen iloinen. Mutta 9-vuotiaat rkastavat edelleen kaikkea tilpehööriä, erityisesti poika, hän ei osaa säästää ollenkaan.

    1. No meillä kohta 15 vee on AINA ollut säästäväinen. Tai häntä ei vaan kiinnosta jutut joita voi ostaa. Kun ei ole karkin peräänkään. Toinen on niin eri maata kuin olla voi, toivon että onnistumme hänelle opettamaan edes hiukan harkintaa. Täysiin kieltoihin en usko.

  4. Minä olen myös kääntänyt takkia. Sen verran säästöjä, että pahanpäivän vara, mutta niin on ohut elämänlankamme, että nauttia pitää saada sellaisistakin asioista joita rahalla saa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s