Val Cenis

2014_0307valcenis0104

Mieluisat päivät kuluvat aina liian nopeaan siitäkin huolimatta, että ne käyttää täydesti.

2014_0307valcenis0084

Val Cenis sijaitsee Ranskassa Sveitsin alapuolella aivan Italian kyljessä. Paremmin en osaa sanoa, kiinnostuneet etsivät kyllä tarkemmin. Meitä oli matkassa oma perhe, yksi lainapoika ja poikien lempiserkku vanhempineen. Jokaisen reissun jälkeen pohdin kahden täysin erirytmisen perheen yhteisreissaamisen mielekkyyttä, mutta lapsilla on niin kivaa yhdessä että kuitenkin aina suostun jatkamaan perinnettä vaikka asioiden toimivuudessa on pään kokoisia aukkoja. Pitää vaan yrittää kestää sitä mikä meinaa tehdä hulluksi – ja häipyä välillä yksin matkoilleen.

2014_0307valcenis0117

Kuvassa näkyy järvi, joka on arvatenkin jään ja lumen peitossa. Järven toisella puolella on Italia. Mikään ei muutu, sama lumi, vuoret ja valkoisuus saman taivaan alla. Ilkeät ranskalaiskielet sanovat että Mamma italiano keittää pastaa silloin kun on sumua….

2014_0307valcenis0118

2014_0307valcenis0064

2014_0307valcenis0112
Kuudesta päivästä neljä oli aurinkoisia. Vaikken sinänsä arvota yhtäkään laskettelupäivää toista paremmaksi (sillä kaikki ovat loistavia niin kauan kuin saan laskea) niin olinpahan vaan aika iloinen tästäkin tosiasiasta. Ylipäätään olin iloinen, hyvin iloinen, minulla saattoi olla sellainen hurahtaneen hymy.

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Val Cenis

  1. Oi että minä nautin näistä lumisista kuvista. Asun kyllä leveysasteilla, missä yleensä on tähän aikaan vuodesta lunta oikein reilustikin, mutta kun tänä vuonna ei vaan enää oo. 😦 Häikäisevältä näyttää lomanne.

  2. En sitten yhtään kaipaa talvea ja lunta mutta nämä kuvasi saivat innostumaan ja ties vaikka vielä lähtisin sittenkin mäkeen. Tuo ihmisten eri-rytmisyys ja erilaisuus on niin tuttu juttu ja silloin yhdessä olo sujuu kun välillä ottaa omaa aikaa.

  3. Ymmärrän tuon täysin. Vietin samanmoisissa maisemissa viime viikon ja nyt on jo kaipuu jylhiin maisemiin, jossa on hyvä hengittää. Uusi retki on suunnitteilla ensi vuodeksi 🙂

  4. Niin yksinkertaisen kaunista: valkoinen lumi ja sininen taivas. Mukava taas lukea kuulumisiasi!

  5. kiitos kaikki, olen vielâ jotenkin ulkona itsestäni, on niin vaikea olla sisätiloissa kun on ollut viikon ulkona. Katselen lohduksi kuvia ja annan ajan auttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s