Naps

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieni tauko keväisiin kävelyihin: Brysselin kadut rikkovat paitsi kengät, joskus myös jalat. Auts, eilen muljahti vasen nilkka, ennestään löysä ja lonksu. Hoidoksi määrään jääpussia, hierontaa, varovaista pyörittelyä ja hartiaseisontaa. Veri valuu mukavasti päähän, eikä pakkaa kipeään koipeen….

 

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Naps

  1. Auts! Toivottavasti hoitosi tepsii. Minä loukkasin nilkan viime kesänä, kun opettelin käsillä seisomista ja tulin kömpelösti alas. Enää se ei vihottele, kuin ihan harvoin, mutta jotenkin tuo nivelten loukkaaminen tuntuu pelottavalta – niistä ei jotenki tiedä, että kauanko muistavat kohdatun vääryyden.

    Olen linjoillasi.

    Huumaavat silmät kuvan kuvan kollilla!

    1. Maijja, nilkka on tänään jo hiukan pienempi ja kestää astua paremmin. Juur piti alkaa taas käydä juoksulenkeillä ja nyt tämä. Hitto. Minustakin tuolla kissalla on aika uskomattomat silmät!

  2. Lempi, luulen vähän että rupeaa. Mun pitäisi vahvistaa molempia nilkkoja jotenkin. Tässä ollaan sentäänvielä nuoria…tai ainakin mulla on aikomuksena liikkua näillä jaloilla vielä PALJON. Niin että olis hyvä että koivet olisivat kunnossa.

  3. Oi-jo-joi…..toivottavasti nilkka paranee pian. Hieno kuva vanhuksesta ja kissasta jolla viehkeät kaksiväriset silmät. Meillä naapurin valkoisella kissalla myös tuollaiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s