Hyvää

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellainen viikonloppu että magnoliat aukesivat siellä täällä  kovalla kyydillä. Minä makasin katolla jalka koholla, mies pani multaan ostamansa bambut. Niistä voi tulla jopa kolmimetrisiä, sanoo puutarhaliikkeen lappu. Antaa tulla vaan, vaikka paljon vähempikin riittää minulle. Donna Tarttin Goldfinch on kyllä hyvä kirja, myös tyynynä. Ja siitäkin tykkäsin kun minulle tuotiin kipeän jalan vuoksi kaikenlaista helpottavaa, kuten nyt karkkia.

Jos hyvin käy esikoiseni saa opiskella ensi vuonna japania koulussa. Ja kuopuksellekin on käynyt hyvin: hän sai tarjoilijan roolin koulunäytelmässä. Musta puku, valkoiset hansikkaat, hiukan pokkurointia, kyllä tiedätte.

Ja vielä tämäkin on hyvää: kuivatut karpalot ja suolapähkinät sekaisin. Minulla oli näitä laskettelureissulla aina repussa. Vahingossa keksitty yhdistelmä, oli vain yksi eväspussi.

 

 

 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Hyvää

 1. Siinä tuli paljon kivoja uutisia! Hurmaannun aina nähdessäni magnolioita kukassa – näillä leveyspiireillä niihin ei juuri törmää. Paranemisia kipeälle kintulle!

 2. Tarjoilijan rooli, japanin pänttäys – hienoa! Ja kiva, jos lonksuva nilkka on tuonut spesiaalipalveluja. Hopeareunukset ja sen semmosta. Muistui muuten nyt vasta mieleeni, että mullahan itselläni nuljahti kanssa nilkka pahemman kerran joitain vuosia sitten.

  Kävin pahimpien kipujen ja turvotusten laannuttua fysioterapeutilla, joka neuvoi jumppaliikkeitä. Jumpassa käytettiin apuna semmosta kumilenksua. Tein muutaman kuukauden useamman kerran päivässä lyhyen nilkkajumpan. Tiedä sitten auttoiko jumppa vai vaan hyvä tuuri, mutta ei oo mun nilkkani sen jälkeen nyrjähdellyt…

  1. Mulla on jo valmiiksi semmoinen kumilenksu. Ylipäätään mun pitäisi vahvistaa nilkkojeni lihaksia. eivät tue tarpeeksi. Eipä muuten uskoisi mihin kaikkeen ihan vain jäykkä nilkka vaikuttaa! Tässä on huomannut monia tilanteita jo.

 3. Juri nyt toivon sydämeni pohjasta, että käy hyvin sen japanin suhteen! Aivan mahtavaa, opiskelkoot minunkin nuoruuden unelmien täyttymisen edestä.

  Tarjoilijan rooli lienee myös hyvä juttu, vaikken näyttelemisestä mitään tiedäkään. Kerran sain roolin koulunäytelmässä: ovennarinan päästely mikrofonin. Siinäkin riitti lukihäiriöiselle jännittämistä.

  Hyvää viikonloppua.

  1. Minäkin toivon että japaninopinnot voi aloittaa koulussa. Menisi niin kätevästi koulupäivän aikana, kun vaikuttaa että kundi haluaa sitä joka tapauksessa opiskella.
   Heh, hiukan samoista syistä kun sinä sait aikoinaan saranan roolin, sai myös tämä meidän poikanen roolinsa. Tarjoilija ei puhu paljon mutta on sitäkin enemmän ilmeikkäästi esillä. Ja siinä poikani on tosi hyvä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s