19.6. klo 19.06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna minulla on vapaapäivä. Leikkaan terassilta kukkia sisälle, oma henkilökohtainen minijuhannukseni.  Menen myös katsomaan The two faces of January . Elokuvan mainospätkästä välittyy omituinen ”keltainen tunnelma”, jotakin samaa mitä oli Mr. Ripley -elokuvassa aikoinaan. Ja kyllä, pidän Viggosta.

Kaupunki on nyt täynnä eri maiden lippuja. Lähinnä tietysti Belgian, mutta paljon muitakin. Niitä roikkuu ikkunoissa ja kauppojen ovenpielissä, niitä on autoissa, paidoissa ja lasten naamoissa,  jotkut ovat kääriytyneet oman maansa lippuun. On kiva kokemus olla Brysselissä  jalkapallokisojen aikaan, vaikken niin jalkapallosta piittaakaan. Siitä ilahdun aina kun ihmiset ovat innoissaan jostakin. Ja kaiken lisäksi täällä asuu niin monen maan kannattajia että joka ilta voi kuulla riemunhuutoja.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”19.6. klo 19.06

  1. En minäkään potkupallosta sinänsä piittaa. Mutta just tuo innostunut tunnelma, se on mukavaa. Täälläkin on niin monesta maasta porukkaa, että aina joku riemuitsee – tai manailee pettymystä. Sekin on kiva, että nyt kaikilla on toisilleen sanottavaa lounasterasseilla ja viinibaareissa.

    Lempi Sveitsistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s