Vuosia

DSCF3368

Täytin eilen 47, paljon onnea. Blogi täytti 11. elokuuta 9 vuotta, suuronnittelut sillekin. Koitetaan pysyä ilmassa, räpiköidä pinnalla.

Mainokset

25 kommenttia artikkeliin ”Vuosia

  1. Onnen kyyhky lentää
   kenelle se onnea toivottaa?
   Katille se onnea toivottaa!

   (lyhennetty laitos kuulemastani)

   Jokaisen muunkin pitäisi toivottaa itselleen onnea, eikä kirota itseään ja elämäänsä.
   Elämä on sentään LAHJA, jota suurempaa lahjaa kukaan ei voi saada.

 1. Onnea molemmille! Blogisi oli silloin aikanaan SE blogi, joka johdatteli minut tänän maailmaan. Hyvä, antoisia, ajatuksiaherättävä, kaunis portti…

  1. Linnea, kiitos vaan. Muistankin sinun joskus kirjoittaneen tuosta blogiasiasta. Kai se on jäänyt mieleen kun hiveli hiukan! Silloin kymmenisen vuotta sitten ei kovin kaameaa määrää vielä ollut.

 2. kati

  piilomaja on yksi rakkaimmista. on tur­val­lis­ta muis­taa, mis­tä ra­ken­nus­pa­li­kois­ta sen aarteet on tehty. toi­von pal­jon kir­jai­mis­ta teh­ty­jä uu­sia jär­jes­tyk­siä!

 3. Onnittelut molemmille! Yhdeksän vuotta on paljon ja 47 ei vielä paljoakaan. Täältä löytyy aina jotain hyvin erilaista ja innostavaa. Kiitos ja eteenpäin!

 4. Onnea Kati molemmista merkkipäivistä!!! Kiitos, että olet vielä linjoilla 🙂 Luen säännöllisesti, harvoin tulee kommentoitua, mutta toivon, että lentosi jatkuu!

  Löysin blogiisi ollessani äitiyslomalla, tyttö lähentelee nyt yhdeksää! Ihana, että löysin. Täällä on sulla niin kodikasta ja lokoisaa, että useimmin sunnuntaiaamuisin tulee mieleen pistäytyä 🙂 Ja aina saa aamuunsa pientä hengenravintoa. Pidän kovasti tyylistäsi kuvata ja kirjoittaa ❤

  Maria

 5. Paljon onnea Kati ja blogi! Ja terveiset sinne sydäntä lähellä olevaan kaupunkiin 🙂

 6. Onnea sinulle. Samat lukemat täällä ; välillä ryvetään pohjamudassa, välillä räpiköidään pinnassa ja sitä rataa. Toivotan täyttä elämää ja kiitän myös blogista, joka minullekin oli niitä ensimmäisiä johdatuksia blogien ihmemaahan.

 7. meri: kiitos itsellesi, luen melkein joka päivä sinun järjestettyjä kirjaimiasi.

  Anne: 47 ei minustakaan ole kovin paljon mutta se on sanottava että viimeisimmät 10 vuotta tuntuvat menneen paljon nopeammin kuin sitä edelliset 10.

  Maria: aika kiva kun nyt moni sellainenkin lukija huikkaa terveisensä jotka harvemmin kommentoivat! Tosi kivaa!

  Pandice: kiitos vaan. Joko Belgia on kotimaa?

  Sari: Tuollain se menee. Muistan sinun blogisi alkutaipaleen kans. Oli kiva alkaa seurata entistä kotikaupunkia suomalaisin sanoin.

  1. Ei, täällä kotimaan kamarallahan me asustellaan 🙂 Eikä ole näillä näkymin suunnitelmissakaan.

 8. Onnittelut! Toivon sulle oikein hyvää syksyä ja tulevaa vuotta, ja toivon myös että kirjoitat ja kuvaat oikein aktiivisesti ja julkaiset paljon blogitekstejä! Täällä Piilomajassa tulee aina niin rauhallinen ja positiivinen olo.

  t. Rita

 9. Rebekka, kiitos! Onhan näitä. Pruukaan hihkua vaikka jo siitä että kenkäpari tÄytti vuoden.

  Rita, no kiitos! Mutta outoa että täällä tulee rauhallinen olo koska itselläni sellainen on harvoin.

  Tuija, kiitos kiitos.

  Riikka, niin, onhan se kai aika kauan.

 10. Onnea paljon! Olen lukenut huikeita kirjoituksiasi jo kahdeksan vuoden ajan. Välillä tulee muutaman kuukauden tauko (kuten nyt, kun asuinmaa vaihtui jälleen, tällä kertaa Suomeen) jonka sitten otan kerralla kiinni. Tekstisi ovat inspiroivia

 11. Joko noin kauan, korkealla? Kyllä! ONNENHALAUS sulle & RUTISTUS blogille 🙂 (kesti melkein yhtä kauan, ennen kuin tänne löysin..)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s