Tukea

DSCF3339

DSCF3338

Koulu alkoi. Ensimmäinen vuosi kun kumpikaan ei sanonut ettei haluaisi mennä. Tämä voi siis muuttua.

Mukavia uutisia: Pienemmän luokanvalvoja on ”kiva”. Isompi voi toiveensa mukaan opiskella japania ylimääräisenä aineena. Kummankin säilytyslokero on ehjä. Sulkapallokerho pidetään sopivana päivänä.

Toivon hartaasti kuten joka syksy ettei kiusattaisi, että saisivat tuntea osaavansa ja vaikkeivat osaisikaan niin saisivat tuntea olonsa hyväksi. Toivon että tärkeimmät asiat eivät jäisi mitättömyyksien jalkoihin ja että olisi ystäviä. Ainakin yksi.

Me vanhemmat käymme koulua lastemme kanssa. Tukeamme ja apuamme tarvitaan vielä. Peräänkatsomista tarvitaan myös ja persillepotkimista.  Ja paljon porkkanoita.

Miten olo voi olla näin seesteinen? Mitä olemme unohtaneet?

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Tukea

  1. Et ole välttämättä unohtanut mitään.
    Tytär aloitti elokuussa lukion – pääsi toivomaansa ilmaisupainotteiseen. Hän on pitänyt minut niin täydellisesti kouluasioiden tasalla, että vanhempainillassa tiesin osan jutuista paremmin kuin ryhmänohjaa (ent. luokanvalvoja). 🙂 Asioissa tapahtuu joskus siis huomattavaa kehitystä.

    Toivotaan, että hyvä fiilis kouluasioissa jatkuu pojilla. Ja vanhemmilla.

  2. Voi tasapaino! Täällä se on aina hetkellinen kokemus ja sitten taas hupsis mennään 🙂 No mutta, täällä poika aloitti lukion ja asenne-eron entiseen huomaa, perille on tainnut mennä myös se, että huolehtii itse asioista, ainakin hokee sitä päivittäin, kun koettaa saada mut lopettamaan hössötyksen. Tytöt ovat aina olleet innokkaita koululaisia, jopa kasiluokkalainen yhä, oikeastaan ilo koulusta on vain voimistunut. Se on ihanaa, pojan kanssa kun oli toisin. Eniten toivon sitä, että jokainen kulkisi omaa tietään, muista välittämättä, uskollisina itselleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s