Luulin jo tuntevani hänet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2013_0716krsakuu20130014

Minä en tiedä mitä teen kirjoitukseni miehelle. Olen tutustunut häneen jo noin 120 liuskan verran, luullut tietäväni mitä hän ajattelee mistäkin, mitä tekisi missäkin tilanteessa. Vaan ei, en tunnekaan häntä, hän oikuttelee eikä tarkoitusperänsä olekaan selviä minulle, vaikka olen hänet itse luonut, vaikka olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä!

(Keskitypä nyt tärkeämpiin asioihin ja unohda nuo raapustelut. Mene vaan aamulla töihin, tule sitten kotiin ruokakaupan kautta ja elä kuten muutkin ja lakkaa vaivaamasta pikku päätäsi moisilla hömpötyksillä. Sitä paitsi kaikki on jo kirjoitettu. Paljonko sinulla on siihen lisättävää.)

Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”Luulin jo tuntevani hänet

 1. Minun mielestä on yhtä monta kirjoittamatonta tarinaa kuin maailmassa ihmisiäkin. Vähintäänkin.
  Joten kannustan. Ja itsekin jatkan vaikkei mistään valmista ikinä tulisikaan. Jos on halu tehdä pitää tehdä.

 2. Tekee mieli sanoa niin kuin töissä oppilaille, että höpsis. Virginia Woolf puhui itselleen juuri noin, ei ehkä noilla sanoilla mutta samaan sävyyn, päiväkirjassaan. Hänkään ei usein tiennyt mitä kirjoissa tapahtuisi ennen kuin ne etenivät ”orgaanisesti” kirjoittaessa, ja jotenkin hän onnistui luomaan uuttakin. Tehän olette siis suorastaan hengenheimolaisia! 🙂

  Kyllä maailmaan sanoja mahtuu, tarinoita, tyylejä, jokaisen omanlainen kerronta. Just niin kuin Liivia sanoi: Jos on halu tehdä niin pitää tehdä.

  1. Jaa no jos Virginia niin kai sit määkin…
   Tämä liittyy nyt jotenkin siihen että elämässä ei voi tietää miten kaikki menee, mitä tulee ja koska. Ei se ole kumma etten minäkään siis tiedä mitä luomani ukko seuraavaksi meinaa!

 3. Olin niin iloinen, kun luin tämän. Itsepäinen henkilö on minusta merkki siitä, että olet syvällä kirjoittamisprosessissa. Vähän sama kuin läheisessä ihmissuhteessa, kun alkaa tuntea toisen oikein hyvin ja hänestä karsiutuu kaikki turhanpäiväinen vieraskoreus (jos sellaista on edes ollut).

  Itsensä epäily ja mollaaminen on turhaa mutta tuttua. Ehkä siiinä on hiukan itsesuojeluakin.

  Kirjoitusintoa!

  1. Siis tämä ukko on välillä ihan nuijien nuija ja vanha tollo. Sanoo sen kyllä itsekin. Tekisi mieli antaa hänelle joku neuvo miten toimia esim. erään naisen suhteen – mutta ei, täysillä päin seinää pitää mennä! Ja nyt on tyhjästä syntynyt ongelma suhteessa erääseen henkilöön…en tiedâ miten hän aikoo ratkaista tilanteen.

 4. Hei ihanaa! Siis, että hän on elänyt jo noin monen sivun matkan kanssasi. Ja sekin on hienoa, että hän oikeasti elää, ei siis suostu ihan pelkästään sinun vietäväksesi.

  Anna hänen kirjoittaa kirje sinulle.
  Pyydä häntä istahtamaan perheesi kanssa ruokapöytään. Mitä hän sanoisi, mitä kysyisi.
  Pakkaa hänelle laukku viikonloppureissuun. Millaiset kengät hän valitsee?
  Pistä hänet karkamaan. Minne hän lähtee? Ottaako kaverin mukaan?

  Kirjoittamisvoimia sinulle!

  Niin ja varokin… raapustelemisia ei saa missään tapauksessa unnohtaa. Kuka tuommoisia edes neuvoo tosissaan 😉

  1. Kiitos vinkeistä. Uskon että hän kertoo kohta mihin on päätynyt. Pitää vaan kuunnella tarkasti.
   Pôööh, noita neuvoja…niitä jakelee alitajunta toisinaan.

 5. Tämä ei liity nyt tähän postaukseesi, mutta osuin sattumalta blogiisi ja haluaisin kiittää siitä. Tapasi kirjoittaa ja kuvat koskettavat syvästi. Ne toivat myös sietämättömän elävästi mieleen Ranskan ja ranskalaisen elämänmenon, joka kohdallani jäi taakse seitsemän vuotta sitten. Hurja tunne, tuttua ja vierasta, ikävä menneeseen vaikka välillä olikin vaikeaa ja myös nyt on kaikki mallillaan ja elämä kokonaista ja täyttä. Kiitos ravistelusta!

 6. Sanna, kiitos sanoistasi. Minua viehättää se että näiden vuosien aikana on ollut sellaisia jotka ovat seuranneet blogiani koko ajan, sitten niitä jotka ovat tulleet mukaan myöhemmin. Ja ilokseni viime aikoina täällä on ”ilmoittautunut” monta minulle oudompaa kommentoijaa. Se lämmittää kovasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s