Puutkin puettu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Place Henri Conscience tänään.

”Halusit pyörän, sait sen, senkus poljet” lukee kummallisen liikkeen ikkunassa. En ole  varma voiko sieltä ostaa pyöriä vai voiko sinne viedä tarpeettomia pyöriä. En voinut ottaa selvää koska pulju on suljettu.

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Puutkin puettu

  1. Oli kiva kävellä nurkilla jotka eivät ole uusia mutta joilla ei jatkuvasti ole tottunut pyörimäân. Kannatti lähteä, näin miehen kanssa monta metkaa juttua.

 1. Onpa napakka mainoskyltti pyöräliikkeellä! Siellä tuntuu riittävän noita kummallisia putiikkeja vähän joka lähtöön 🙂 Muistanko oikein että olet joskus kirjoittanut erikoisesta suutarista, lamppuliikkeestä ja jostain monesta muustakin kummallisesta kaupasta, mitähän niille kuuluu nykyään.

  1. Riittää kyllä. Suutari on voimissaan, vasta hiljan hain häneltä kenkiä. EI hÄnessä sinänsä muuta erikoista ole mutta ovessa on aina lappuja joissa selitellään milloin mitenkin miksei puoti ole auki…
   Yksi ihmeroinakauppa on suljettu nyt lopullisesti. MEnin sen ohi eilen mutten saanut otettua kuvaa vaikka halusin, sillä siinä pyöri kansaa niin paljon enkä halua siihen kuvaan ketään ihmistä.

  1. Luulen että siinä leffassa juoksisi ainakin hämärämiehiä katua ylös pakoon…ja perässä semmoinen vanhanajan kyttä, kunnon univormu päällä ja puhaltaisi pilliin! Arrêtez-vous!

 2. Mulle myös tuli elokuvamainen olo. Jotenkin semmoinen maagis-realistinen. Että tuommoinen paikka voi olla oikeasti olemassa, siellä vaan jossain maailmassa, ja olla ihan totta. Huh. Pysäytän ajatukset, muuten huimaa kohta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s