Vino valo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syys-lokakuussa on paras valo, silloin kuin valoa on. Nyt on ollut, oi jestas kun on ollutkin!

Eilinen meni mahataudissa mutta tänään ponkaisin aikaisin vakoilemaan liikkeiden ikkunoista, käymään kirkolla, aukioilla.

Sitten ajoimme Ranskaan ruokakaupoille. Hinnan ero on monen tuotteen kohdalla sen verran tuntuva, että kannattaa. Ja ainahan siellä käy ihan muutenkin. Autossa on sitä paitsi hyvä kutoa hihaa.

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Vino valo

 1. Vinot valot kauniita. Syyskuu oli täälläkin niin kesäinen ja kaunis ja valoisa. Iltaisin usein laskeutui valo kuin postikorttimaisemassa. Tuttua tuo halvempien ruokaostosten perässä ajaminen. Aikoinaan Saksassa ajoimme Hollannin puolelle ja nyt Sveitsissä ajamme Saksan puolelle, ja se kannattaa kun tietää mitä ostaa ja mistä. Minulle iskenyt vuosien jälkeen neulonta innostus, tekisi mieli ostaa oikein paksua, pörröistä lankaa ja oikein paksut puikot ja neuloa oikein reikäistä josta syntyisi ajatusteni mukaan lökeröpaita. Täältä vaan saa huonosti lankoja.

 2. Anne: tästä voi helposti lähteä säästämään joko Ranskaan tai Hollantiin. Yhtä lyhyt matka olisi, mutta liki aika käymme Ranskassa. Ei tahtonut mennä tajuntaan että jotkut tuotteet maksoivat siellä noin puolet siitâ mitä joudumme maksamaan täällä! Siis aivan sama tuote, sama kauppaketju. Huh.

  Toivottavasti saat selvitettyä mistä saisit lankoja. Viimeinen vaihtoehto onn tietysti tilata jostakin – siitä jää vain puuttumaan se hiplaus ja vârien näkeminen luonnossa.

 3. Kaunoa on VALO sielläkin! On siinä varmaan eri sävyä, ei kai aurinko voi olla tismalleen samassa jamassa Belgiumiin (tai Franceen) nähden kuin Suomeemme suloisimpaan 😉 Ensteeks jo luulin, että sallit meitin kurkistaa teitin olohuoneeseenne ja kehaista, etton fiiniä – mutta kyseessä taitaakin olla ns. valeasunto ;O

 4. Oho, enpä tiennyt, että naapureissa olisi ruoka halvempaa. Sveitsistä muuttaneenahan täällä hinnat tuntuu varsin sopuisilta, mutta taitaa olla harhaa. Ja eipä ole palkatkaan enää sveitsiläiset, joten pitäisi oppia nyt ymmärtämään noita hintojakin siihen nähden.

  Millaisissa jutuissa hintaerot on isoimmat? Lihat? Pitää vissin tehdä joku lauantai ostosretki tois puolen rajaa – jompaan kumpaan suuntaan…

  1. Ja perhana millainen verotus täällä, aivan karmeeta!

   Ei kaikki varmaan viitsi ajella hintojen takia ja mekin teemme sen aina muustaKIN syystä kuin rahansäästön vuoksi. Yksi juttu on se, että Ranskan puolella supermarketeissa on paljon paremmin bio-tuotteita kuin täällä. Ja monia sellaisia tuotteita ylipäätään joista pidämme mutta joita ei jostain syystä myydä Belgiassa.

   Ostamme ehkä hiukan hullujakin juttuja kuten vaikka pesuaineita kaameita määriä varastoon.Yhden pöntön hinnanero ei ehkä huimaa, mutta kokonaisuus. Lihoissa on mielestâni aika kivasti eroa, mutta lihaa emme yleensä osta kuljetuksen takia. Höh, nyt mää en osaa sanoa oikea mitään, kyllä se minusta on kautta linjan halvempaa ja paremmat valikoimat. Kaikkea otetaan viinistä vessapaperiin. Ja yksi tärkeä juttu: emme maksa dieselistä joten siksi se kannattaa.

 5. Ok, pitää mennä tutkimaan kauppoja seuraavan reissun yhteydessä! Varmaan just noin, että jos muutakin ohjelmaa ohessa, niin kannattaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s