Sisään, suojaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eukalyptus, chili ja kumppanit on otettu sisälle. Gladiolus antaa vielä kukkia, samoin aurinkonkukka. Leikkaamme vaaseihin yhden kerrallaan.

Eilen minulle tuli varottamatta mieleen Rauli Badding Somerjoen laulama Sulamit. Sitä on vaikea käsittää, sitä mieleentulemista.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Sisään, suojaan

 1. Onpas veikeä tuo… onkohan eukalyptuspuun oksa, pennilehtineen..?! Fantastinen aivan ❤ Arvaapa, miltä tuntui ponkaista sängystä "Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa" kertosäkeet mielessään ;O

 2. Minä mietin kuumeisesti, missä vaiheessa mun pitäis kääräistä palmu suojaharsoihin…Meillä on tämän uuden kodin puutarhan perällä komea palmu ja se pitäisi kuulemma suojata talvea varten, muttei kuitenkaan liian aikaisin. Vaan ehkä kuitenkin parempi ennemmin kuin myöhemmin?

  Toi eukalyptus näyttää kyllä tosi hauskalle. Onko se ollut teillä kauan? Talvet menee ok sisällä?

  1. Lempi, palmuasiaan en osaa sanoa. Arvelisin myös että ennemmin kuin myöhemmin, etenkin kun Belgiassa se ”myöhemmin” voi tulla yhtäkkisesti.

   Tää eukalyptus on itse kasvatettu siemenestä. Se pantiin multaan vasta tänä keväänä niin etten vielä tiedä miten sen käy sisällä.

 3. Jestas, siellä on jollain viherpeukalo. Vasta muutaman kuukauden ikäinen eukalyptus ja noin komea!

  1. Mies on viherpeukalo tavallaan, mutta tämä oli kyllä helppo tapaus ja yllätti meidät molemmat: siemenet multaan, kastelua ja katselua. Ja siitä tuli tuommoinen! Laikataan vähän välliä oksia vaasiin, muuta ei olla tehty. Ruukku on iso, multa tavallista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s