Vain yksi mielessä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielessä lähinnä vain yksi, Japani. Lähdemme lauantaiaamuna. Olen tehnyt matkaan liittyen myös blogin, koska minä nyt olen tällainen. Kuvia ja kertomuksia tulee olemaan niin paljon, tiedän sen jo, että haluan niille oman paikan. Pakkaaminen ja hölinä on siellä jo täydessä vauhdissa.

Klik katsomaan!

PS. jos haluat kommentoida matkablogin juttuja niin klikkaa aina kyseinen juttu otsikosta auki ja löydät kommenttilootan aivan alareunasta. Kerron tämän siksi, etten itse ollut löytää sitä!

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Vain yksi mielessä

 1. Ihanaa, nyt se viimein koittaa! Pitäkää kivaa, teille tulee varmasti upea reissu! Kävin tutkimassa jo uuden bloginkin, mahtavaa, että aiot jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi reilulla kädellä. Sopii tällaiselle nojatuolimatkailijalle enemmän kuin hyvin. 🙂

  1. Näkemäni ja kokemani käsitteleminen sanoin ja kuvin on itselleni tärkeää. Voisin kirjoittaa piiloonkin mutta koska itsekin tykkään lukea matkoista niin arvelin että moni muukin.

 2. Jännittävää. Ei mikä tahansa tuohon-lähelle-matka vaan noin kauas ja aivan toisenlaiseen maailmaan. Mielenkiintoista seurata matkaanne. Nauttikaa!

 3. Tykkään tuosta lisäyksestä ”koska minä nyt olen tällainen”. Luin tässä hiljakkoin erään Janssonin tavasta kirjata huolellisesti ja yksityiskohtaisesti muistiin lähes kaikki.

  1. Heh, Janssonhan se minäkin, vaikka muuta nimeä käyttelenkin. Ja ymmärrän häntä kyllä, vaikken ihan kaikkea välitäkään tallentaa.

 4. Mäkin tykkään tuosta lisäyksestä. Ihanaa että oot tuollainen:) seuraavaksi kurkistan matkablogiisi. Hauskaa ja jännittävää matkaa!

  M

 5. Ihanaa matkaa teille. Välillä on käynyt mielessä, että pian te varmaan lähdette, tuntuu näin blogin seuraanajakin mukavan jännittävältä ja erilaiselta. Ja erityisesti ajattelen sitä, että matkustat poikasi kanssa, minusta se on ihana ajatus. Luen innostuneena Japani-blogiasi.

 6. Muakin ihan jännittää, että mitä kaikkea te siellä näette ja koette. Kiva, että päästään matkalle mukaan blogin kautta!

 7. Tulin pitkästä aikaa kurkkimaan tänne, ja mitä jännittäviä uutisia tästä heti ekasta postauksesta luinkaan! Nauttikaa Japanista!!! Muistan, kuinka erityisesti poikasi on Japanista puhunut ja unelmoinut jo vuosia! UPEAA että nyt olette sielä Nousevan Auringon Maassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s