Kylmenee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuna kylmeni. Kuuntelimme viikonloppuvieraiden kanssa Sigur Rosia, söimme maustekakkua (onnistuin hyvin, se oli ihanaa) ja potkimme lehtiä. Luuhasimme divareissa ja annoimme koiran viedä meitä narun päässä. Kotona tuoksuu tervaöljy mutta valitettavasti se loppuu pian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanoin aamulla että oikeastaan pidän siitä että on kylmä, sillä tiedän kyllä mitä silloin pitää tehdä. Minä osaan villasukat, huivit, pipot, tumput, tajuan kerrosten tärkeyden ja tiedän miten tuuli pysyy pois puserosta.

Sanoin äsken äidille että tänä vuonna haluan lähettää joulukortteja. Aina ei tunnu siltä, nyt tuntuu. Siihen on siksi tartuttava.

(Viimeiset Kiotot, sitten vielä Tokioon)

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Kylmenee

 1. melkoista satua kaikki tuolla kiotossa! sanon tänne, kun sinne ei kommentointi minulta onnistunut.

  täällä yleisönosastossa ihmiset valittavat jatkuvasti kämppiensä lämpötiloista; että vain 21 ja jäätyvät. Pitää kuulemma saada olla hellevaatteissa talvella sisätiloissa.
  Minäkin pidän viileästä ilmanalasta, en silti pakkasesta. Vaikka joskus pari astetta sitäkin piristää.

 2. Liivia, kyllä, Kioto on satumainen paikka.
  Viileä/kylmä on kuumaa ”helpompi”. Senkun laittaa lisää vaatetta. Kun on oikein kuuma niin ihan loputtomiin ei voi oloaan helpottaa. Tulee se kohta että on aivan tautisen kuuma vaikka olisi alasti.

  Musta tuntuu että monet noista ”kylmän” valittajista eivät suoraan maksa lämmityslaskua, eivätkä esim. tajua yhteyttä siihen että vuokrat nousevat (jos siis lämmitys kuuluu vuokraan). Me pidetään ihan säästösyistä hiukan alempaa lämpötilaa. Yöksi ja päiviksi kun emme ole paikalla se on ohjelmoitu vieläkin alemmaksi – ja vaikutus on melkoinen laskussa! Säästyneen rahan voi käyttää johonkin mukavaa.

 3. Mun lienee pakko joskus päästä tuonne Kiotoon, ei voi mittään. Huikeita kuvia!

 4. En voi ymmärtää, että tuo bambumetsä on totta. Eihän tuollaisia runkoja voi olla, suomalaisessa koivikossakin haukon jo henkeä. Tuolla varmaankin pyörtyisi, jo senkin takia että seisoisi kaiken aikaa pää kohti korkeuksia.

  Täällä kaikki tuntuvat odottavan pakkasia ja lunta (miehenikin, hän haluaa joulukorttiin valokuvan, jossa on ehta talvi). Minulle sopii tällainen lauha, sumua ja harmaan sävyjä, aika lyyristä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s