Laskee jo

2014_0307valcenis0104

Nyt edistää ja pahasti. Kuusi ja puoli viikkoa vielä ja sitten pääsee lähemmäs aurinkoa. Siihen asti pitää vaan elellä dippa-dappa-dai -eloa ja hällävälitellä asioille joista ei niin tykkää.

Vaikuttaa siltä että ensi kesänä toteutamme pitkäaikaisen haaveen, ja menemme patikoimaan samoihin maisemiin jotka olemme useasti kokeneet sukset jalassa. Siis mies ja minä kaksin. Meillä on kymmenvuotishääpäivä (ja 20 vuotta ollaan oltu yhdessä tänä keväänä!) niin että olkoon vähän semmonen häämatka. Kun kävelee tuntikausia yhdessä rinnettä ylös ja toista alas on pakko tulla toisen kanssa toimeen. Hienosti me tullaankin, en muuten lähtisikään!

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Laskee jo

 1. Matkan odottaminen on aina hauskaa. Me suuntaamme helmikuun alkupäivinä kahdeksi viikoksi karun kauniille Lanzarotelle. En ole auringossa makaaja, mutta lämpö ja valo tekevät hyvää ja toisekseen, siellä ei tarvitse liukastella. Tytär tulee perheensä kanssa toiselle viikolle, mikä on todella mukava.

  Kesämatka miehen kanssa kuulostaa hyvältä, suorastaan luksukselta. Parasta, kun asiat ovat hyvin ja yhdessä tekemisestä nauttii.

  Upea kuva! Monet

 2. Matkan odottaminen on aina hauskaa. Me suuntaamme helmikuun alkupäivinä kahdeksi viikoksi karun kauniille Lanzarotelle. En ole auringossa makaaja, mutta lämpö ja valo tekevät hyvää ja toisekseen, siellä ei tarvitse liukastella. Tytär tulee perheensä kanssa toiselle viikolle, mikä on todella mukava.

  Kesämatka miehen kanssa kuulostaa hyvältä, suorastaan luksukselta. Parasta, kun asiat ovat hyvin ja yhdessä tekemisestä nauttii.

  Upea kuva! En ole koskaan ollut Alpeilla, mutta Lapissa kertaa hyvin monta.

 3. Voi minua, kun sekoilen. Yritän olla huolellisempi, jotta en saa ”porttikieltoa” tänne. Siis anteeksi!

  1. Ei mitään anteeksipyyntöjä! Kiva kun kommentoit! Olin LAnzarotella ihan nuorena ja muistan että ilma oli talvella ihanan lempeä.

 4. Johan oot kutonut hienoja! Villapaitaa ja pipaa ihailin tuossa alempana. Kiitos inspiraation lisäämisestä. Mä teen liiviä tai mikä slipoveri tuo nyt on, mutta resorissa vasta meen ja tahti on totisesti hitaampi kuin sulla.
  Annelie

   1. On todellakin. Mä olen hautonut lankoja jo pitkään, mut nyt aloin tehdä tyttärelle pantaa samaan syssyyn. Se on ainakin melko nopeasti valmis.

 5. Kiitos tästä, tuosta kuudesta viikosta. Jotenkin seuraava loma tuntui niin kaukaiselta asialta, etten ollut edes ajatellut aikaa. Nyt piti laskea oikein sormin, ja tosiaan, kuusi viikkoa. Vain! Eihän se ole mitään!

  Vuorilla patikointi kahden kuulostaa taivaalliselta. Onnelliset te!

  1. Mirva, vaikkei joka paivä erikseen laskisikaan aamukamman kanssa niin on se hyvä välillä katsoa ihan kalenterista missä mennään. Huomaan välillä että arvioin aikaa ihan pieleen.

 6. Upea kuva! Hällävälitellä…sitä mun tarttis treenata, se ei just nyt suju yhen tietyn asian suhteen. Ja kun sen suhteen ei mikään muu toimi. No mä yritän parhaani 🙂

  Hieno suunnitelma, onnea siitä ja taipaleesta!

  1. Satu, eihän se suju läheskään aina. V aan kun sujuu niin sitä riemua, kun voi nousta jonkun jutun yläpuolelle. Toivottavasti onnistut.

 7. Jylhät, totiset, ihanat maisemat kesät talvet! Onnea yhdessäololle ja tuleville matkoille!

  Kylläpäs on aivan mahtavan hieno ja kaunis Aftur aikaisemmassa postauksessa. Ihan kertakaikkiaan! Ja jämälankapipot myös. Nam!

  1. Tuija, kiitos kiitos, toivomme paljon yhteisiä aikoja ja matkojakin, totta tosiaan. Mies haluaa kanssa Afturin. Valitsi itse vÄrit ja nyt odotan että langat tulee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s