Ben ja Benjamin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluan kuunnella nyt musiikkia jota en tunne läpikotaisin, kappaleita joiden sanoja en osaa ulkoa. Olen löytänyt pari uutta tuttavuutta, jotka jaan mielelläni.

Ben Howard, vaikkapa tämä.

Ja Benjamin Clementin, esimerkiksi tässä.

Etenkin jälkimmäisen kappaleet viehättävät nyt kovasti. Niissä on jotakin hyvin uutta, tuoretta ja erilaista. Kuin outo hedelmä jota ei ole maistanut.

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Ben ja Benjamin

  1. Kiitos näistä! Kaipaan usein jotain uutta kuunneltavaa, mutta en oikein tiedä mistä ja miten etsiä. Viimeisin uusi löytö mulle vuoden parin takaa on Klo Pelgag. Naisartisti, jolla aika vinkeitä juttuja.

    Belgian Lempi

  2. kati

    poikani soitti mulle paljon fran zappaa ja alkuun pidin sitä huonona. nyt kuuntelen mielelläni. kyse on myös empaattisesta prosessista.

    pojan avullaan olen opetellut uudestaan soittamaan kitaraakin. on yllättävää, miten hyvältä oma soitto yleensä kuulostaa. muutama sointu sähkökitarasta on jo mahtava kokemus . . . jokainen meistä tarvitsee terveen narsistisia kokemuksia, kuten pikkulapsi, jonka vanhemmat nostavat pöydälle ihailtavaksi. sitä paitsi suuruusfantasiat musiikissa äkkiä kyllä realisoituvat. lapsi huomauttaa, että ehkä täytyy pikkuisen vielä harjoitella….

  3. Heh, luin otsikon ja näin kuvan, ja mietin, oletko antanut nimet huonekasveille :). Kummia ajatuksia tulee välillä päähän… No mutta, kiitos näistä, täytyykin kuunnella ihan heti. Olen laiska etsimään uutta musiikkia, ja vähän laiska soittamaan vanhoja tuttujakin, vaikka välillä tekisi mieli. Ei ehkä ole sellaista keskittynyttä musiikinkuuntelu-hetkeä, aina on hälyä tai sitten jos joskus on aivan hiljaista, haluan nauttia siitä 🙂

  4. Kiitos uusista musiikkilöydöistä taas kerran; Benjamin (ja tää sun blogi) pelasti taas työreissulaisen illan. Mitä blogeja muuten itse luet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s