Huippua!

20150226_122625

Tällä kertaa matkasin vielä entistäkin kevyemmin. Jätin kotiin myös kameran, sillä halusin vain katsoa. Täysin en onnistunut, koska oli pakko ottaa puhelimeen muutama muisto. Siis aivan pakko. Oli pakahduttavan kaunista (jos siis pitää vuorista, auringosta, lumesta ja sellaisesta).

20150226_120615Viikko on hirveän lyhyt aika. Siihen mahtuu silti paljon kun aloittaa päivät aikaisin ja suunnittelee syömiset niin, ettei kallisarvoista suksiaikaa kulu hukkaan.

20150226_120136Viikossamme oli muutama aurinkopäivä ja pari pilvipäivää. Sen lisäksi oli kovin Alpeilla milloinkaan kokemani tuulipäivä. Lähdin aamulla yksin laskemaan (osa nukkui, osa oli sairaalassa yhden rannevamman takia) ja totesin nopeasti että liikkeellä oli vain hulluimmat. Saatoin seistä kädet sivulla alamäessä paikallani pysyen. Mikä kokemus! Hiukan sen jälkeen korkeimmille huipuille menevät hissit suljettiin loppupäiväksi turvallisuussyistä. Palasin nöyränä alas, mutta jankutin loppupäivän muille kokemastani. Suu täynnä tuulta ja lentävää lunta! Tuulen ulvonta! Liput suorina! Lepattavat vaatteet! Minua katsottiin hitaasti ja pyydettiin istumaan….

20150227_123040

Oi voi, oli kiva viikko. Olen jo vuosikausia toistellut blogissani näitä huippukokemuksia, eikä minulla taaskaan ole uutta sanottavaa. Hieno tunne kun on juuri sopivasti päällä, kun aurinko on taivaalla, huiput valkoiset, kun kuuluu vain suksien ääni lumella.

Näillä reissuilla opin itsestäni aina uutta, tai pikemminkin varmistun siitä minkä jo tiedän. Olen eniten oma itseni silloin kun pitää lähteä aikaisin, jaksaa vielä hiukan, ja kun tehdään asioita joiden onnistumisesta ei voi olla täysin varma.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Huippua!

  1. Huippua Kati, olin blogissasi pitkästä, pitkästä aikaa, kun näin, että joku on kommentoinut blogiini (WP ilmoitteli siitä tuolla yläkulmassa). Se olit sinä, kerroit löytäneesi tiesi blogiini pitkästä aikaa :-). Hassu tämä maailmankaikkeus! Ja niin taas näin itseni tuolla rinteessä syleilemässä tuulta…..

  2. Moikka!
    Ihanasti kuvailtu! Voi kun minäkin osaisin hiihtää! (lue:jaksaisin opetella…)

    t Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s