Pidän

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pidän siita kun päivän annnokset kirjoitetaan aamulla seinään ja pyyhitään illalla pois. Pidän puistoista joilla on aukioloajat ja joissa on ihan oikea puistovahti. Pidän sisäpihoista joihin ei noin vain pääsekään, mutta jos sattuu pääsemään niin sielläpä on vaikka mitä! Kuten nyt tynnyrinmuotoinen maja puussa lapsilla. Keskellä kaupunkia! Pidän hätäratkaisuista joilla korjataan ja korvataan, ja joista tulee ajan mittaan pysyviä.

Mutta eniten, kaikkein eniten juuri nyt tykkään lämpötilan noususta, auringon armollisesta läsnäolosta ja siitä että maasta nousee uutta.

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Pidän

 1. Ennenkin olen sen sanonut, mutta sanonpa taas, minä sitten pidän näistä sun kuvistasi.

  Puistovahti! Voi että, ajatella, jos itse olisi puistovahti…

 2. Nyt tulee kyllä heti mieleen Vaarallisen juhannuksen puistonvahtiepisodi. Mutta siis olen myös tavannut oikein rakastettavan puistonvahdin – joka oli kertomassa ammattiurastaan koulussa. Ja joka partioi tuossa lähipuistossa.

  Yksi ystäväni suorastaan vihaa puistojen aukioloaikoja, sitä ettei niihin voi mennä silloin kun huvittaa ja sitä, että niistä ajtaan pois pillit soiden vain koska sulkemisaika koittaa, vaikka ei säkkipimeä olisikaan tms. Minulle asia on oikeastaan yhdentekevä.

  Meidän korttelissa näkyy porttikongeista vaikka mitä salaisia puutarhoja.

  Tosiaa jotkut hätäratkaisut vain jäävät paikoilleen, pidän siitä kun asian lopulta saa kuntoon taiteen sääntöjen mukaan. Eli odotan sähkömiehen viestiä, jotta saisin vihdoin asianmukaisen sähkötaulun joka puolella törröttävien johtojen tilalle.

  1. Sari, muistan sen puistovahtikohtauksen hyvin. Kun pojat oli pieniä ja vein niitä puistoon, niin muistan että joskus harmitti kun suljettiin ja oltaisiin vielä jääty.
   Jotkut hätäratkaisut on kyllä ihan vaarallisiakin. Sen sijaan sellaiset toiset voivat joskus jopa osoittautua paremmiksi kuin asioiden alkuperäinen tila.

 3. Aurinko on todellakin tervetullut! Ja kiva, kun kaikki pörriäiset, perhoset ja leppäkertut ovat myös heränneet kevääseen.

  Belgian Lempi

 4. Minusta on jännittävää, miten sun Brysselin-kuvissa ei ole melkein koskaan ketään -ihan kuin sulla olisi koko kaupunki itselläsi, ja elonmerkit ovat vain hajoinneissa ikkunoissa, liitutaulun harakanvarpaissa..

  Mä en muuten pidä puistoista, joilla on aukioloajat. Ymmärrän kyllä miksi niin on täällä Lontoossakin, mutta mua ahdistaa jotenkin että pääsy ainoisiin vihreisiin läntteihin on kontrolloitua, aidattua, kellotettua. Metsäläiselle vaikeaa!

 5. Martta, ehkä mulla on joku ihmisongelma. En yleensä halua kuviini ihmisiä. Siksi sihtaan taivaalle, yläviistoon, takapihalle tai sitten rajaan tiukasti. JA sillÄ tavalla kaupunki tavallaan onkin vain omassa käytössäni!

  Pidän puistojen aukioloajoista siksi, että se on vÄhän semmonen ”jäänne” joka tuntuu vanhanaikaiselta. Siinä on jotakin turvallista.
  Eipä silti, samaan aikaan mulle tulee uhmakohtaus kaikesta mikä pyrkii rajoittaamaan olemista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s