Ei sittenkään

Jos kävit blogissani aiemmin tänään luit näiden kuvien alta toisen tekstin. Otsikkokin oli aivan eri.

Oma nillitykseni alkoi käydä niin pannuun, että poistin kaiken. Miksi kirjoittaa jotakin mitä ei itsekään jaksaisi lukea? Miksi kirjoittaa teksti, jonka lukeminen vain vahvistaa sitä tunnetta mistä tuli kirjoitettua? Kun siis tarkoitukseni ei ole jakaa ikävää oloa.

Uusi viikko on alussa. Eläkää ihmisiksi ja olkaa kivoja muille. Se kai kuitenkin toimii parhaiten vähän joka asiassa.

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Ei sittenkään

 1. Mun aikaansaavussaldoni on aika lailla samalla tasolla. Lähinnä tekisi mieli vetää peitto korviin ja jäädä sinne lämpimään. Mutta jospa tää tästä taas. Löytyisi se kadonnut energia jostain, edes jonkinmoinen aikaansaavuus… Ja etenkin niiden asioiden suhteen, joista normaalisti nauttii. Sinnekin.

  P.S: Pari postausta alempana ollut kuvaust luomuviljelijästä oli kerrassaan herkullinen. Ja edellisen postauksen pantterikissan kuvat ihan hirmuisen kauniita.

  1. Kaimani: Ei mun sinänsä tekisi mieli jäädä peiton alle. Ihmettelen vaan miksi en enää / tällä hetkellâ pysty niihin asioihin joista nautin. Selvästi tässä on organisointiongelmakin! Mutta on muutakin, totta kai, ja voimia on rajallinen määrä.

   Olen sen luomuviljelijän fani!

   1. Ja peukut positiivisuudelle. Itsellä varmasti auttaisi se, etä tulisi lopultakin lämmintä, oikeasti kesä. Täällä on ollut ihan hirmuisen kylmä kevät ja sama näyttää jatkuvan. Mutta koska näillä on mentävä, puen puutarhassa villahuivin kaulaan ja hanskat rukkasten sisään. 😉

 2. Kati kaimani vielä, täällâ myös on ollut turkasen ankea kevät. Tänä aamuna panin neuleen taas päÄlle ja kaulaliinan ku aamu oli niin kylmä. Ei uskoisi että perjantaiksi luvataan kolmeakymmentä astetta. Toivon sen olevan totta.

  1. Toivon, että teillä olisi totta. Tänne piti olla luvassa lämintä, mutta eipä sitten ollutkaan. Tänään oli niin kylmä, että jokaista niveltä särki…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s