Bleu blanc rouge

Mies pohti jäisikö kotiin katsomaan kansallispäivän paraatia televisiosta.

Lähti kuuliaisesti kuitenkin, ja voihan autossa laulaa Marseljeesia niin paljon kuin kehtaa.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Bleu blanc rouge

 1. Hei Kati! Olisiko sinulla muutamia täsmävinkkejä minulle ja miehelle, kun elokuussa otamme kaaran alle ja huristelemme pitkin Hollannin, Belgian ja Ranskan rannikkoa Mont Saint Michelliin. 🙂 Meinasin vielä erikseen kaivella blogiasi, teillä on ollut niin kivan näköisiä kohteita omilla lomillanne. Mutta ajattelin, että jos sinulla äkkiseltään tulisi kielen päälle ne mieleenpainuvimmat. 🙂

 2. Jenni, on kyllä niin laaja kysymys ettâ epäröin sanoa oikein mitään. KUn en tunne teidän makuanne enkä tiedä reissunne yksityiskohtia. Ihmiset ovat erilaisia, kuka tykkää kirveelläveistetyistä autiorannoista, kuka hienosta hiekasta ja siitä että kioski/baari/toinen auringonottaja on siinä vieressä….

  No, jos jotain:
  Hollannissa en tykännyt oikein mistään muusta kuin rantaviivasta (kuulostaa kauhealta!).
  Monet hihkuvat Amsterdamin puolesta, minä en tykkää siitä. Ei se silti tarkoita ettei sinne ”kannattaisi” mennä!

  Bretagnesta tykkään kovin. Heinäkuun lopulla menemme Quiberon -nimiseen paikkaan. Sen lähiympäristö on juuri sitä sellaista Bretagnea mistä pidän. Pieniä saaria, jylhää, äh, en osaa selostaa. Nelisen vuotta sitten oltiin Bretagnen pohjoisosissa, tykkäsin kauheasti niistäkin paikoista. (google, google…)

  Mont Saint Michel on minusta hieno, ihan takuulla sellainen kerran elämässä koettava juttu. Toivon vaan kovasti että pääsette tutustumaan siihen sellaiseen aikaan, ettei ole ihan karrrmeasti muita. Vaikka kesällä etenkin se lienee mahdottomuus. Hieno se on silti.

  Cote d´Opale (Ranska) on kokonaisuudessaan minusta ihanaa aluetta. google google…

  Mua ei kiinnosta kovasti mennä kaupunkeihin (tai no, Pariisi, Lontoo, jne.) vaan huomaan että omat suosikkini ovat lähinnä paikkoja joissa on luontoa, jotka ovat mieluiten ehkä vähän enemmän karuja kuin somia.

  Belgiassa tykkään esim. Namurin kaupungista, ja menisin kyllä Brugge:enkin. Ja kyllä tänne Brysseliinkin tulisin, nyt kun tiedän että tämä on muutakin kuin EU-rakennukset! (Ihan ydinkeskusta on muuten sitten autoilta suljettu nyt, joku autoton kokeilu) eli kannattaa välttää. Mutta täällähän voi vaikka hypärä johonkin hop on -hop off -bussiin – tai kävellä, kaupunki on aika pieni kuitenkin. (google, google!). JA rantaviiva, etenkin mitä lähempänä Ranskan rajaa ollaan on mieluinen.
  Huomaan että vinkkaaminen on aika pirun vaikeaa.

  1. Mwaaaahh, ihania juttuja ja vaikka kuinka monta!! ❤ Me ollaan kanssa tuollaisia takakujien kissoja, ei välttämättä välitetä ihmisistä, shoppailuista tai baareista. Rakastetaan omia reittejä, luontoa ja hienoja vanhoja rakennuksia. Nyt äkkiä google sauhuamaan, näistä vinkeistä on hyvä lähteä liikkeelle, kun itse ei tiedä mistään mitään! 🙂 Kiitos ihan tuhannesti, kyllä kannatti sinun tuskailla tämän vastauksen kanssa. 🙂 ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s