Ensi vuodeksi

Haluan vinkata erityisesti tamperelaisille lukijoilleni Tampere-Seuran julkaisemasta seinäkalenterista. Näitä on jo vuosikausia ollut, minullakin joka vuosi. Ensi vuoden kalenterista olen kuitenkin erityisen ylpeä ja iloinen, sillä kaikki sen kuvat ovat isäni ottamia. Minä ja äiti valitsimme ne viime keväänä yhteistössä seuran kanssa.

Kalenterin saa mukavasti seinälle roikkumaan, siihen mahtuu kirjoittamaan muistettavia asioita ja siitä näkee nimipäivät, hinta on 15 euroa. Tampere-Seuran toimisto sijaitsee Raatihuoneen kivijalassa, Keskustori 1. Tässä linkki seuran sivuille. Sivuilla on sähköpostiosoite tilauksia varten, ellet pääse piipahtamaan. Seurassa myydään mm. Tampere-aiheisia kirjoja, postikortteja, julisteita….kaikenlaista.

Ja vielä väärinkäsitysten valttämiseksi: kaikki tulot kalenterin myynnistä menevät seuran hyväksi. Eli ojassa ei ole omaa lehmääni, kun tässä vinkkailen ostoksille.

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Ensi vuodeksi

  1. Upeita kuvia! Värvään Tampereella asuvan systerini ostamaan kalenterin minulle joululahjaksi :).

  2. Todella hienoja kuvia!!! Noista saa todellakin olla ylpeä.
    Jospa raaskisi hankkia. Seinäkalenteriessa on aina ”ongelma” mitä tehdä niille hienoille kuville kun vuosi on mennyt. Sitä en ole vielä ratkaissut.

  3. kun yhteen seinäkalenterityyppiin tottuu, siitä ei voi luopua, samanlainen on ostettava joka vuosi. jonkun autoverstaan seinällä kun näkee tyttökalenterin niin huomaa ettei sen lehtiä ole käännetty sitten viime kesän. minulla on ollut decembren seinälakana, jossa on jokainen vuoden päivä omana pikku ruutuna. aluksi merkkasin kaikki, tulevat matkat, lomat ja muut. sitten huomasin etten minä halua liian aikaisin tietää mitä on tulossa, joku h-lääkäri -merkintäkin paistoi viikkojen päähän etukäteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s