Filtteri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* David Bowien kuolema on vaikuttanut minuun enemmän kuin olisin koskaan uskonut, vaikka olenkin ollut fani 15 -vuotiaasta asti – melkein 35 vuotta. Olen miettinyt miten itselle täysin tuntemattoman ihmisen kuolema voi tuntua siltä kuin joku hyvinkin läheinen olisi lähtenyt. Se ei ole samanlaista surua, mutta se on hyvin voimakasta kaihoa.

Sitten tajusin: kun joku sellainen kuolee joka on ”aina ollut” niin suree varmaan myös omaa itseään. Suree sitä huomiota että ajan kuluminen koskee meitä kaikkia.

Se alkaa käydä vuosi vuodelta todemmaksi.

* Vesivärikurssi meni kohdaltani ohitse viime viikonloppuna. Tuli tärkeämpää tilalle. Nuoret miehet täyttävät vain kerran elämässään 18. Poikien suosikkiserkun vuoro oli nyt. Mielessäni toivon kaikkea hyvään siihen lepattavaan epävarmuuden aikaan, jota hän nyt elää. Jota omanikin elävät.

* Tänä aamuna oli hieno sumu, siksi kuvat. Se roikkuu täällä filtterinä vieläkin. Saattaa olla että tänään lähinnä maalaan vesiväreillä. Se on ehdottomasti tällaisten päivien puuhaa, ei niiden, jolloin aurinko häikäisee ja häiritsee reippaudellaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s