Mihin sitä vielä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisen vuoden aikana olen etsinyt itseäni sieltä täältä. En ole totaalisen hukassa, mutta tuntuu kuin kartta olisi toisten housujen taskussa. Tai suorastaan jonkun toisen taskussa.

Hyllyyn on ilmestynyt anatomian kirjoja, uskalluksesta kertovia tarinoita, vaihtoehtoisia hoitomuotoja käsitteleviä teoksia, aromaattisia öljyjä ja paljon tyhjää tilaa. Katselen käsiäni ja mietin mitä niillä vielä voisi tässä elämässä tehdä. Alan olla kyllästynyt nojailemaan kämmeniin ja haaveilemaan. Ensi vuosi taitaa aloittaa jonkin isomman liikahduksen. Tai ei, se on jo alkanut, onhan se toki alkanut vuosia sitten, ehkä ollut päällä vähän niin kuin aina, muutos ja liike on minun  nimeni, suuntaa pitää vaan nyt katsella tarkemmin. Ensi vuonna olen jo 50-vuotias. Ensi vuonna olen vasta 50-vuotias. Kas noin.

 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Mihin sitä vielä

 1. kati

  anton tšehovin kolmessa sisaressa kukin sisarista pyrkii ratkaisemaan elämän tarkoituksen mysteerin. irina sanoo: ”päästä pois moskovaan. myydä talo, lopettaa kaikki täällä…ja moskovaan.”

  saas nähdä mikä se sun moskova ensi vuonna on…..!

 2. Sinä olet päässyt katolle asti! Minä tein loikan yhden vuoden yli, niin kiire oli, ts. luulin koko viime vuoden olevani 48-vuotias, kerroin sen iäkseni kaikille kysyjillekin, vaikka olen ollut sitä vasta tänä vuonna. Nyt on yksi käyttämätön 47-vuotisvuosi. Vai menikö se jollekulle toiselle sitä enemmän tarvitsevalle?

  Tuossa yllä oli Tsehovista sitaatti, jossa haaveiltiin talon myynnistä ja muutosta. Minä löysin opiskeluaikojeni pikku asunnon vuokrataan-palstalta. Haaveilin hetken (epärealistisesti), että voisin vuokrata sen ihan vain itselleni. Kuinka ollakaan, satuin sinne paikan päälle ihan muissa merkeissä samaan aikaan, kun uusi asukas muutti asuntoon. Katselin häntä, raahasi rappukäytävään samankokoista ja -näköistä sänkyä kuin minullakin oli aikoinaan. Mietin, että jos jotakin muutosta haluaisin, niin kyllä sen pitäisi olla raikkaasti jotakin ihan muuta kuin entiseen palaamista. Arvaan, että asuntokin huokaisi helpotuksesta, kun ei saanut minua enää toistamiseen luokseen. Mutta kovin monella ikäiselläni tuttavanaisella muutos liittyy nimenomaan asuntoon. Joku remontoi, lapsia muuttaa pois, joku muuttaa itsekin, minä näen unia taloista. Ehkä talojen ja asuntojen kanssa ollaan niin unissa kuin tosielämässäkin juuri tuon minuuden äärellä.

  Tuo paljon tyhjää tilaa kuulostaa hyvältä. Pidän sen mielessä, kun alan käydä läpi näitä kotiin kertyneitä röykkiöitä!

  Jouluterveisin
  Katja

 3. Mahtavat kuvat! Noita kun katselin, niin tekis mieli ruveta Mary Poppinsiks!

  Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen.

  P.S. Kartat on yliarvostettuja.

 4. Rauhallista ja samalla iloista Joulua sinulle perheellesi! ❤
  Ensi vuosi, -mitä kaikkea se voikaan tuoda..

 5. Äite, meri, Katja, Lempi, crista: Kiitos kommenteistanne. Vietän uutta vuotta paastoten, katselen omaan napaani ja suunnittelen tulevaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s