Tällaiseksi se on mennyt

Columbia

Välttelen metroa koska en pidä siitä ja se tekee oloni pahaksi. Välttelen ylipäätään (mahdollisuuksien mukaan) asioita joista en pidä ja joista tulee paha olo.

”Surkuhupaisaa” on ensimmäinen mikä tulee mieleeni kun näen miten paljon maastopukuisia sotilaita aseineen seisoo asemilla, ja miten helppoa olisi kuitenkin tulla pahoissa aikeissa reppu selässä johonkin toiseen paikkaan, sillä kaikkialla ei voi sotilaatkaan seistä. Etenkään samaan aikaan. Mutta reppuja nyt on kenellä tahansa, tuollakin äijällä aivan valtava säkki ja selvästi painava. Tutkitaanko ne kohta kaikki, eikä metrolla tai bussilla tai yhtään millään voi matkustaa ennen kuin on hampaanvälitkin läpivalaistu?

Pysähdymme asemalla missä hiukan yli vuosi sitten ihmiset lensivät pitkin seiniä ja monet niistäkin jotka jäivät henkiin menivät lopullisesti rikki. Kaakelit on vaihdettu, lattiat pesty aikaa sitten, eikä tämä ulkoisesti eroa muista asemista. Kaikilla asemilla toistellaan ettei pelolle voi antaa valtaa vaan pitää jatkaa elämää. Kaikilla asemilla vilkuillaan ja kyräillään kuitenkin.

Broken bones.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Tällaiseksi se on mennyt

  1. kati

    aluksi kuulin tuon sanonnan väärin. luulin että ne puhuvat pedosta. oikeastaan asia muuttuukin siedettävämmäksi, kun ajattelee sen niin, että se on se peto, jolle ei saa antaa valtaa, mutta pelolle on joskus pakko. ehkä siksi pelko pitäisi jo laskea irti. toivoisin että pelko-hokema haaltuisi pois. sen sisältämä ironia on käynyt kaikille asianosaisille niin ilmeiseksi.

    1. Meri, päällimmäisenä minulla on turhautuminen ja suuttumus siitä että aina jossain kosahtaa uudelleen ja uudelleen. Ettei tämä lopu, tavat ja paikat muuttuu vaan.
      Mitä petoihin tulee…. asiasta ihan toiseen: näin tänään lelukaupan ikkunassa hienon suden. Saatan ostaa sen vielä. Se on muikea ja tekojulma ja sillä on rääsyvaatteet. Kyllä aikuisetkin voi ostaa itselleen leluja. Kun en kerran voi saada sitä kissaa, oikeaa.

  2. Ostin kesän alussa ketun itselleni vaikka se oli varmaan lapsille tarkoitettu, mutta kun se oli niin vitsikäs. Ei pehmolelu vaan yksinkertaisesti vaan kankaasta ommeltu ihmisen oloinen kettu. Niin että sama se onko jo aikuinen niin kyllä saa lapsille tarkoitettuja tavaroita ostaa, miksei saisi?! Nuo lähiaikojen tapahtumat Euroopassa, ne kauheudet, ne kyllä vähän pelottaa vaikka ei kai saisi antaa pelolle valtaa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s