Riemastus

Tänään koin pienimuotoisen riemastumisen kirpparilla. Siellä on myyjänä hassu nainen, joka hulluttelee aamusta iltaan. Heittää vitsejä, huutelee kommentteja kuten ”se joka ei tykkää seuraavasta biisistä saa viiden euron sakot!”, tanssii välillä vaaterekkien välissä, kehuu kaikkia jotka uskaltautuvat sovituskopista käytävälle kurkistamaan peiliin hiukan kauempaa.

No siis. Sinne tuli äiti pienen poikansa kanssa. Vaikuttivat vakiasiakkailta, heti suoraan myyjän luokse ja kertoivat että poika täyttää tänään kuusi vuotta. Hassu nainen otti sillä sekunnilla mikrofonin ja kuulutti että nytpä on hiukan tavallista tärkeämpi asiakas paikalle, tässä on tämmöinen nuori herra joka täyttää kuusi vuotta ja jolle me nyt kaikki laulamme onnittelulaulun.

Ja jumaliste niin kävi. Olin hetken Mamma Mia -elokuvassa. Asiakkaat lauloivat ja hurrasivat, minäkin, jumalauta minäkin, jolle kaikki tällainen on ihan tosi supervaikeaa. Ei kukko käskien laula jne. Mutta voi kun se kannatti! Poika oli niin onnellisen näköinen ja oma onnellisuusprosentti kohosi vähintään 70 pykälää! Ei aina tartte olla niin cool. Ihan hyvin voi hoilata paljon onnea vaan tuntemattomalle kuusivuotiaalle keskellä kirpparia.

2 kommenttia artikkeliin ”Riemastus

    1. Malla, hieman surrealistinen tilanne, mutta oikeesti hauskaa. Ja hyvä oppitunti mulle siitä, ettei aina tarvitse olla niin paskantärkeenä. Siis minä itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s